Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2017. február 10., péntek

21.885 - Pályázatok: 6 MILLIÓ FORINTOT KAPHATSZ HÁZFELÚJÍTÁSRA, HA VIDÉKEN LAKSZ!


Feladó: Friss nagyon jó pályázatok
Dátum: 2017. február 9. 10:14
Tárgy: Új fantasztikus pályázatok nyíltak meg!
Címzett: jozsef@kutasi.eu


Kedvezményes nyugdíj nőknek! Idén már 32 év munkaviszony után nyugdíjba vonulhatnak a hölgyek! Itt vannak a feltételek:
KEDVEZMÉNYES NYUGDÍJ NŐKNEK >> IDÉN MÁR 32 ÉV UTÁN NYUGDÍJBA VONULHATNAK A NŐK! ILYEN FELTÉTELEKKEL JÖN IDÉN A NŐK 40 PLUSZ PROGRAM! Itt tájékozódhat a részletekről!
http://palyazatfigyelo.info/2017/01/28/kedvezmenyes-nyugdij-noknek-iden-mar-32-ev-utan-nyugdijba-vonulhatnak-a-nok.php


NYÍLÁSZÁRÓ CSERE, ABLAKCSERE, AJTÓCSERE PÁLYÁZAT JÖN A MAGYAR LAKOSSÁGNAK, MAGÁNEMBEREKNEK! 1,5 MILLIÓ FORINTOT ADNAK ABLAKCSERÉRE! Nagyon várt nyílászáró csere pályázat jön magánszemélyeknek! Minden eddiginél magasabb összegek jönnek, minden eddiginél több pénzt kaphatunk!
http://palyazatfigyelo.info/2017/02/01/nyilaszaro-csere-ablakcsere-ajtocsere-palyazat-jon-a-magyar-lakossagnak-maganembereknek.php


300 EZER FORINT VISSZA NEM TÉRÍTENDŐ TÁMOGATÁS! SIESS, MERT CSAK FEBRUÁR 10-IG LEHET JELENTKEZNI!
Most kaphatsz 300 ezer forint, vissza nem térítendő támogatást. De nagyon kell sietni, mert február 10éjfél a jelentkezési határidő!

MOST INGYEN AD TELJESEN ÚJ LAPTOPOKAT AZ ÁLLAM MAGÁNSZEMÉLYEKNEK! FEBRUÁR 13.-AL INDUL AZ ÚJ PROGRAM! Siess, mert nagyon nagy az érdeklődés! FEBRUÁR 13-TÓL LEHET pályázni az ingyen laptopra!

NAV ADÓBEVALLÁS TERVEZET >> ITT ELLENŐRIZHETI AZ ÖNÉT! MINDENKÉPPEN MEG KELL TENNIE! Ellenőrizze, mert nagyon nem mindegy, hogy milyen számok szerepelnek benne!
Itt vannak a legfontosabb tudnivalók!
VIDEOVAL!
http://palyazatfigyelo.info/2017/02/02/nav-adobevallas-tervezet-itt-ellenorizheti-az-onet-mindenkeppen-meg-kell-tennie.php


SEGÍTSÉG EGYEDÜLÁLLÓ SZÜLŐKNEK JANUÁRTÓL! A KÖVETKEZŐ TÁMOGATÁSOKAT JELENTETT BE NOVÁK KATALIN! Támogatások és lehetőséget egyedülálló szülőknek, amit sajnos a legtöbben nem ismernek! ÉRDEMES TÁJÉKOZÓDNI!
http://palyazatfigyelo.info/2017/02/01/a-kormany-tamogatja-az-egyszulos-csaladokat-egyedulallo-szuloket-januartol.php


SZENZÁCIÓS ÚJDONSÁG! MOSTANTÓL INTERNET KAPCSOLAT NÉLKÜL IS INTERNETEZHETSZ A TELEFONODON! EGYETLEN FRISSÍTÉS KELL HOZZÁ! MUTATJUK HOGYAN!Sosem látott funkciót kapcsoltak be, amivel BÁRKI INTERNET NÉLKÜL IS BÖNGÉSZHET MAGYARORSZÁGON ÉS KÜLFÖLDÖN!
http://palyazatfigyelo.info/2017/02/02/szenzacios-ujdonsag-mostantol-internet-kapcsolat-nelkul-is-internetezhetsz-a-telefonodon-egyetlen-frissites-kell-hozza-mutatjuk-hogyan.php


ÁLLAMILAG 100%-BAN TÁMOGATOTT GYÓGYKEZELÉSEK! >> EZEKET FIZETI AZ OEP, AKÁR ÖNNEK IS! ITT NINCS VÁRÓLISTA! NEM KELL BEUTALÓ!Megmutatjuk, hol nincs váróllista, ahol azonnal gyógyulhat teljesen ingyen! Évente 2 x 15 alkalmat (max. 120 kezelést), a társadalombiztosítás támogat!
http://palyazatfigyelo.info/2017/02/01/allamilag-100-ban-tamogatott-gyogykezelesek-ezeket-fizeti-az-oep-akar-onnek-is-itt-nincs-varolista-nem-kell-beutalo.php


55 ÉV FELETTIEK FIGYELEM! ÚJ TÁMOGATÁST KAPNAK AZ 55 ÉVESNÉL IDŐSEBBEK! 2017-ben vadonatúj támogatással segítik az 55 évnél idősebb magyarokat! SOKAKNAK LEHET NAGY SEGÍTSÉG!
http://palyazatfigyelo.info/2017/02/01/55-ev-felettiek-figyelem-uj-tamogatast-kapnak-az-55-evesnel-idosebbek.php


6,3 MILLIÓ FORINTOS TÁMOGATÁS CSALÁDOKNAK! NEM RÉGÓTA LÉTEZIK, ALIG PÁRAN TUDNAK RÓLA! Fantasztikus hír, újabb plusz pénzt kapnak a családok, de a legtöbben még nem tudnak róla!
http://palyazatfigyelo.info/2017/02/01/63-millio-forintos-tamogatas-csaladoknak-minden-evben-szazezreket-jelent-nem-regota-letezik-alig-paran-tudnak-rola.php


KÖZEL 45 EZER FORINTOS EGYÖSSZEGŰ TÁMOGATÁS >> MOST ÍGY IGÉNYELHETI A LEGÚJABB FELTÉTELEK SZERINT! ITT AZ INGYENES, LETÖLTHETŐ KÉRELEM!Villámgyorsan kézhez kaphatja a pénzt de kérheti számlára utalással is!
Itt vannak a legfontosabb részletek!
http://palyazatfigyelo.info/2017/02/02/kozel-45-ezer-forintos-egyosszegu-tamogatas-most-igy-igenyelheti-a-legujabb-feltetelek-szerint-itt-az-ingyenes-letoltheto-kerelem.php


NAGYON ROSSZ HÍR! DURVÁN SZIGORÍTJÁK A FŰTÉST MAGYARORSZÁGON! NÉHÁNY HÉTEN BELÜL ÉLETBE LÉP AZ ÚJ TÖRVÉNY! Itt vannak a legfontosabb módosítások, szigorítások, AMIK MILLIÓKRA VONATKOZNAK és szinte még senki nem tud róla! Mutatjuk mikortól lép életbe az új törvény!
http://palyazatfigyelo.info/2017/01/26/figyelem-itta-friss-hir-szigoritjak-a-futest-magyarorszagon-nehany-heten-belul-eletbe-lep-az-uj-torveny.php


ROKKANTAK, MOZGÁSKORLÁTOZOTTAK FIGYELEM! SZÁZEZREKET ÉRINTŐ DÖNTÉS SZÜLETETT! TÁJÉKOZÓDJON, MERT ÖNT IS ÉRINTHETI! Rokkantak, mozgáskorlátozottak százezreinek jelenthet változást!
http://palyazatfigyelo.info/2017/02/02/rokkantak-mozgaskorlatozottak-figyelem-szazezreket-erinto-dontes-szuletett-tajekozodjon-mert-ont-is-erintheti.php


6 MILLIÓ FORINTOT KAPHATSZ HÁZFELÚJÍTÁSRA, HA VIDÉKEN LAKSZ! ÚJ VIDÉKFEJLESZTÉSI PÁLYÁZAT JELENT MEG! Hatalmas összeg járhat felújításra: végre ezekkel a házakkal is foglalkoznak! Sok pénzre pályázhatnak a vidéken élők!
http://palyazatok.info/2017/02/05/uj-tanyafelujitasi-es-videkfejlesztesi-program-indul.php

ÁLLÁS PÁLYÁZATOK:
MULTINACIONÁLIS VÁLLALAT, BUGYI KÖZSÉGBEN LÉVŐ GYÁRÁBA, KERES BETANÍTOTT MUNKÁSOKAT AZONNALI KEZDÉSSEL! Kiemelkedő bért és juttatásokat biztosítunk! BEJÁRÁS CÉGES BUSSZAL!
http://allas.biz/2017/02/05/betanitott-munka-gepkezelo-allas-bugyi.php

---------------
SZEREZZ D JOGOSÍTVÁNYT ÉS LEGYÉL BUSZSOFŐR GYŐRBEN az ENYKK ZRT-nél! Országosan keresünk jelentkezőket!
MOST a D JOGOSÍTVÁNYT ÉS GKI-T MEGFINANSZÍROZZUK és hosszútávú biztos munkahelyet nyújtunk Győrben, helyi autóbusz járatokon.
Feltételek: érvényes C jogosítvány, PÁV II vagy PÁV I vizsga!

(Sajnos a PÁVIII vizsgát nem tudjuk elfogadni)
SZÁLLÁST BIZTOSÍTUNK TÉRÍTÉSMENTESEN!
http://soforallas.net/szerezz-d-jogositvanyt-es-legyel-buszsofor-gyorben

ORSZÁGOSAN KERESÜNK HELYI VAGY HELYKÖZI JÁRATOKRA BUSZSOFŐRÖKET GYŐRBE VAGY SZOMBATHELYRE!
Érvényes D jogosítvánnyal, GKI, PÁV II vizsgával Győrbe, helyi járatokra gépjárművezetőt keres az ENYKK Zrt ( Észak-Nyugat Magyarországi Közlekedési Központ Zrt) , azonnali kezdéssel! Amit kínálunk Önnek:

- Ha nincs D jogosítványa és GKI vizsgája, akkor megfinanszírozzuk Önnek, részletek itt vagy telefonon!
- Kollektív szerződés szerinti, időbéren alapuló teljesítményes bérezést
- Cafeteria juttatásokat
SZÁLLÁST BIZTOSÍTUNK TÉRÍTÉSMENTESEN!
http://soforallas.net/helyi-jaratokra-autobusz-vezetoket-keresunk


PÁLYAKEZDŐ NEMZETKÖZI KAMIONSOFŐRÖKET KERESÜNK MODERN GÉPJÁRMŰVEKRE, MAGAS BÉREZÉSSEL!
Nemzetközi kamionsofőröket keresünk! Tapasztalt és pályakezdő sofőrök is jelentkezhetnek!

TÖBB MINT 500 ezer forintos havi nettó kereseti lehetőséggel nemzetközi kamionsofőröket keres a Waberer's International Nyrt! Megváltozott a bérrendszer, ami kiemelkedő stabil kereseti lehetőséget biztosít: ALAPBÉR+NAPIDÍJ!
http://soforallas.net/palyakezdo-kamionsofor-allas-nemzetkozibe

VÉGE AZ AUTÓBAN TÖRTÉNŐ MOBILOZÁSNAK, TELEFONÁLGATÁSNAK, SMS KÜLDÉSNEK! MINDEN MOBILON LETILTJÁK AZ AUTÓBAN TÖRTÉNŐ HASZNÁLATOT! Hamarosan egyáltalán nem telefonálhatunk autóból, BEKEMÉNYÍTENEK A HATÓSÁGOK!
http://palyazatok.info/2017/02/05/telefonalas-autoban.php


ÍGY KAPHAT MINDEN HÓNAPBAN 6% KEDVEZMÉNYT A GÁZSZÁMLÁJÁBÓL! BÁRKINEK ELÉRHETŐ CSAK IGÉNYELNI KELL! MINDEN HÓNAPBAN JÁR HA MEGIGÉNYELTE! Alig páran tudnak róla, mert soha sehol nem reklámozzák, pedig bárki igényelheti! Itt tájékozódhat a részletes információkról!
http://palyazatfigyelo.info/2017/01/30/igy-kaphat-minden-honapban-6-kedvezmenyt-a-gazszamlajabol-barkinek-elerheto-csak-igenyelni-kell-minden-honapban-jar-ha-megigenyelte.php


FANTASZTIKUS PÁLYÁZAT JELENT MEG MA! PÉNZT ADNAK FELÚJÍTÁSRA, VÉGRE EZEK A HÁZAK IS PÉNZT KAPNAK! Hatalmas összeg járhat felújításra: végre ezekkel a házakkal is foglalkoznak! Sok pénzre pályázhatnak a vidéken élők!
http://palyazatfigyelo.info/2017/02/02/fantasztikus-palyazat-jelent-meg-ma-penzt-adnak-felujitasra.php


FIGYELEM! MINDEN MAGYAR ÁLLAMPOLGÁR 2 OKJ KÉPZÉST VÉGEZHET EL INGYEN! MUTATJUK A KÉPZÉSEK TELJES LISTÁJÁT! Óriási lehetőség, éljen vele! ORSZÁGSZERTE ELÉRHETŐK AZ INGYENES OKJ TANFOLYAMOK! Hol vehetem ezt igénybe? Hogyan járhatok ingyen OKJ tanfolyamra? Itt vannak a legfontosabb tudnivalók
http://palyazatok.info/2017/01/28/ingyen-okj-tanfolyamok.php


Nyugdíjas információk:
ÁLLAMI TÁMOGATÁST KAPNAK A CUKORBETEGEK! - AKÁR 100%-OS TB TÁMOGATÁST IS KAPHAT! MUTATJUK A LEGFONTOSABBAKAT! Mutatjuk a legfontosabb tudnivalók, a legmagasabb összegű támogatásokat!
http://nyugdij.info/2017/02/04/cukorbetegek-tamogatasa-allami-tamogatast-kapnak-a-cukorbetegek.php


NAGYOT VÁLTOZTATHAT AZ ÁLLAM A NYUGDÍJAK KIFIZETÉSÉNÉL! MINDENKINEK KÖTELEZŐ LEHET A VÁLTOZÁS!!! Kötelező jelleggel vadonatúj rendszer jöhet, ami megoldja a magyar nyugdíjasok nyugdíj problémáját!
http://nyugdij.info/2017/02/03/vadonatuj-kotelezo-nyugdijra-sporolos-program-johet.php