Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2017. február 10., péntek

21.884 - Trembeczki Gyulát, a 2016. évre vonatkozó Pro Agria gazdasági szakmai díjjal tüntette ki Eger Város Önkormányzata.


Feladó: MVSZ Sajtószolgálat
Dátum: 2017. február 9. 19:09
Tárgy: Trembeczki Gyula kitüntetése
Címzett: MVSZ Sajtószolgálat <sajtoszolgalat@mvsz.hu>Trembeczki Gyulát, a Magyarok Világszövetsége Felügyelő Bizottságának tagját a 2016. évre vonatkozó Pro Agria gazdasági szakmai díjjal tüntette ki Eger Város Önkormányzata. A kitüntetett beszédében úgy fogalmazott, igyekezett mindig csendesen, a háttérben maradva végezni tevékenységét – adta hírül a Heves megyei Hírlap. Kiemelte, vállalkozásának elindításakor nagy feladatot vállalt, ám soha nem vett igénybe semmilyen állami támogatást.
Trembeczki Gyula a Magyarok Világszövetsége kiadványainak is kiváló terjesztője, a Magyarságtudományi tanulmányok című kötetből több mint száz példányt vásárolt és ajándékozott. A Magyarok Világszövetsége szívből gratulál tisztségviselőjének.
A kitüntetést Habis László polgármester adta át, a megjelenteket köszöntötte dr. Bánhidy Péter, a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke is
     Fotó: Egri Hírek
Heves Megyei Hírlap
MVSZ Sajtószolgálat
9116/170209