Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2017. február 24., péntek

21.945 - ​Lázár feloldotta a 2043-ig érvényes titkosítást > ​2017. február 22. 23:00


Feladó:
​​
Ténytár

Dátum:
​​
2017. február 22. 23:00
Tárgy: Ténytár hírlevél
Címzett: Kutasi József Antal <jozsef@kutasi.eu>


space

2017. FEBRUÁR 22. SZERDA

space
space

A Fidesz már nem akar szigorítani a vagyonnyilatkozatok szabályozásán

space
space

Terveink szerint január elsejétől, és remélem, hogy a parlamentben a szükséges támogatást megkapjuk ehhez - bevezetjük a köztisztviselőknél, a rendőrségnél, a határőrségnél, a hadseregben az életpályarendszert, azaz a köztisztviselői jogviszonyt életpályává alakítjuk át. Mindenki, aki ebben szerepet vállal, s alkalmazottként a közös érdeket szolgálja, annak kötelező lesz vagyonnyilatkozatot tennie. Méghozzá nagyon széles körben, és vállalva azt, hogy rendszeresen ellenőrizni is fogják"  mondta ezt Orbán Viktor még 2000-ben, az első Fidesz-kabinet idején.

space
spacetovább »space
space
space
space

Pár hónap alatt elkészül a kerítés a déli határnál?

space
space

„Néhány hónapot vesz igénybe a magyar-szerb határra tervezett ideiglenes határzár kiépítése" – közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter az M1 műsorában.

space
spacetovább »space
space

space

​​
Lázár feloldotta a 2043-ig érvényes titkosítást

space
space

Lázár János nem csak, hogy nem adta ki, de 2043-ig titkosította a Seuso-kincsek visszaszerzésének részleteit tartalmazó dokumentumokat.

space
spacetovább »space
space

space

Nem köt választási szövetséget a Jobbik 2018-ban

space
space

„A Jobbik, mint huszonegyedik századi politikai közösség nem kíván együttműködést kötni a huszadik század korrupcióban gyökerező pártjaival, amelyek közösen felelősek az elmúlt 26 év kudarcaiért, az ellopott rendszerváltásért és hazánk szétlopásáért " – áll a Jobbik Magyarországért Mozgalom országos választmányának január 14-i nyilatkozatában.

space
spacetovább »space
space
space
space

Cáfolják Kovács Zoltán memóriáját

space
space

„Érdekes, hogy a Transparency International 2010 előtt nem tett ilyen megjegyzéseket és magasabbra értékelte az ország helyzetét ebben a rangsorban" - reagált Kovács Zoltán a Transparency International 2016-os korrupcióérzékelési indexére.

space
spacetovább »