Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2017. február 17., péntek

21.902 - Magyar Szocialista Párt: Magyarországról - élő közvetítés > 2017. ​február 18-án, szombaton 15 órától

Feladó: mszp.hu 
Dátum: 2017. február 16. 4:01
Tárgy: Magyarországról - élő közvetítés szombaton
Címzett: jozsef@kutasi.eu


 

Utolsó lehetőség a népszavazásért

Orbán Viktor a népszavazás MELLETT érvel! Bárány Balázs szembesíti a miniszterelnököt egykori önmagával. Szóval akkor mi is a helyzet azzal a népszavazással, miniszterelnök úr? Már csak egy nap van a NOlimpia népszavazási kezdeményezésének támogatására. Legyen népszavazás, döntsenek az emberek!

 

A Fidesz összevissza hazudik a gyerekétkeztetésről

A kormány azt mondta, 208 ezer rászoruló gyermek szünidei ellátásáról gondoskodnak, de a téli szünetben csak 126 ezer gyermek kapott enni. Az

​​
MSZP már többször benyújtotta azt a törvényjavaslatot, hogy a gyermekétkeztetési pénzt csak a gyermekekre lehet fordítani, de a kormánypárti többség mindig leszavazta.

Ezt cenzúrázta ki az MTI! Itt az újabb Vajna-üzlet

A határtalan pénzéhségű Orbán Viktor „pénztárcája" Mészáros Lőrinc, Garancsi István, Tiborcz István és Andy Vajna is. Teljesen nyilvánvaló, hogy az általuk kapott milliárdokat nem ők tartják meg, hanem vándorol tovább a pénz azokra a számlákra, amelyeken nem csak 742 ezer forintot pihentetnek a látszat kedvéért.

 
Majtényi Lászlót támogatja az MSZP

Majtényi László hitelesen be tudja mutatni, mit jelent számunkra a köztársaság. Az MSZP frakció tagjai aláírásukkal és szavazatukkal őt fogják támogatni a köztársasági elnök választáskor. Majtényi László az ország szabadságának helyreállítását nevezte az egyik legfontosabb célkitűzésnek. 

 
 
Magyarországról - szombaton élőben!

Élőben közvetítjük a Magyarországról című rendezvényt, Botka László miniszterelnök-jelölt és Molnár Gyula pártelnök beszédét

​​
február 18-án, szombaton 15 órától az MSZP Facebook-oldalán. Az eseményt az ATV és a HírTV műsorán is élőben lehet követni.