Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2017. február 10., péntek

21.882 - A SZÉKELYSÉGET elismerte az ENSZ - Romániában őshonos népként!


Feladó: Mihály Zsolt Vadai
Dátum: 2017. február 9. 20:43
Tárgy: Székelység....
Címzett: jozsef@kutasi.eu 


A SZÉKELYSÉGET elismerte az ENSZ - Romániában őshonos népként! 

A Székelyek Világszövetsége örömmel tudatja, hogy azon beadványunkat amelyben kértük a székelység Romaniaban őshonos népként való elismerését, az ENSZ illetékes hivatala elfogadta. Ezzel ideiglenesen elismerte a székelyek őshonos voltát.

A Székelyek Világszövetsége azt tapasztalta az utóbbi időben, hogy internetes közösségi oldalán nem méltó stílusban fogalmazódnak meg hozzászólások, vitaindítók és egyéb megnyilvánulások. E káros és ügyeinket adott esetben súlyosan hátráltató megnyilvánulásokat a közösségi oldalról azok bejegyzőivel együtt töröljük. A Székelyek Világszövetsége csak az egymás megbecsülése, tiszteletben tartása mentén lát lehetőséget arra, hogy a székely nemzet önrendelkezését megvalósítsa, a megvalósítás útján sikerrel járjon.

A szeretet és az erkölcsi normák figyelembe vétele és a közerkölcs, az emberi jogok tudomásul vétele nélkül nem érhetünk el semmilyen eredményt, hiszen amit mi magunknak óhajtunk kiharcolni békés és párbeszéden alapuló megoldásokkal, azok a jogok és szabadságok minden más nemzetet és vallási közösséget megilletnek.
A Székelyek Világszövetsége ezért arra kéri tagságát és az érdeklődő olvasókat, kommentelőket, hogy a fentieket tudomásul véve segítség munkánkat, hogy további eredményeket érhessünk el.
Emberi sérelmeinket, fájdalmainkat és haragunkat pedig, székely nemzetünk érdekében próbáljuk alárendelni közös céljainknak. Térjünk vissza őseink elkötelezettséghez, akik semmit nem tartottak fontosabbnak, mint a nemzet megmaradását.
Székelyek Világszövetsége 
Székelyföld