Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2017. február 12., vasárnap

21.896 - TÉNYTÁR > Tiszta politika: Orbán nem tűri, hogy ellopják a pénzt

space

2017. FEBRUÁR 11. SZOMBAT

space
space

Orbán nem tűri, hogy ellopják a pénzt

space
space

Ha az ember azt bizonygatja, hogy nem korrupt, akkor már önmagában ettől hihetőbbnek tűnik, hogy mégis az. A mentegetőzés éppen ellenkező hatást vált ki. Határozottan világossá kell tenni, hogy mi nem tűrjük a visszaéléseket. Én mindenkinek azt tanácsolom, hogy tartsák be a törvényeket, és akkor nem lesz baj" – mondtaOrbán Viktor.

space
spacetovább »space
spacespace
space

2010-ben még állami kitüntetést akart adni a Fidesz a Helsinkinek és a TASZ-nak – Ma már el akarják takarítani őket

space
space

Állami elismerés: Az emberi jogok érvényesülése területén szerzett érdemeikre tekintettel az albizottság javasolja a Társaság a Szabadságjogokért, a Nemzeti Jogvédő Alapítvány, a Magyar Helsinki Bizottság és az előzetes letartóztatásokkal kapcsolatosan szakmailag megalapozott ítéleteket hozó másodfokú bírák állami elismerésének megfontolását" – részlet a 2010. október 20-án elfogadott albizottsági jelentésből.

space
spacetovább »space
spacespace
space

Sorossal kapcsolatban a DK egyetért a Fidesz korábbi nyilatkozatával

space
space

„Megdöbbenéssel figyeljük mind a Soros Alapítványt, mind pedig Soros György személyét az utóbbi időben ért nemtelen támadásokat. A fiatal nemzedék és a szakkollégiumi mozgalom támogatásával aktívan járult hozzá egy szabadabb és nyitottabb szellemi légkör kialakulásához Magyarországon"  részlet a A Fiatal Demokraták Szövetségének nyilatkozatából 1992. szeptember 28-án.

space
spacetovább »space
spacespace
space

Bezzeg Magyarország nem pénzel külföldi civil szervezeteket! Vagy mégis?

space
space

Erre a nemzeti szuverenitás tükrében kell tekinteni. Nemigen látni olyan közép-európai országokat, amelyek például brit civil szervezeteket finanszíroznak politikusok befolyásolása céljából" mondta Kovács Zoltán kormányszóvivő.

space
spacetovább »space
spacespace
space

Ellenzékben még jók voltak a civilek

space
space

Az Amnesty International, a Civil Jogász Bizottság, az ENSZ Kínzás Elleni Bizottsága, a Társaság a Szabadságjogokért, a Magyar Helsinki Bizottság és nem utolsósorban a Nemzeti Jogvédő Alapítvány is vagy aggódtak, vagy tiltakozásuknak adtak hangot, vagy pedig hathatós segítséget nyújtottak az áldozatoknak a jogvédelemben" – mondta felszólalásában még ellenzéki képviselőként Balog Zoltán a 2006-os eseményekkel kapcsolatban.

space
spacetovább »