Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2014. szeptember 5., péntek

19.301 - ​John Morgan:​ ​ Kaslert több évig a TW bazison kepeztek ki americaban.


Feladó:
​​
John Morgan
<johnmorgan717@yahoo.co.uk>
Dátum: 2014. szeptember 5. 12:08
Tárgy: kasler
Címzett: "jozsef@kutasi.eu


Level Amerikabol-Kaslerrol

Tenyek vagy mese, mindenki eldontheti szabadon. Bizonyos informaciokat first handbol tudok, masokat hallomasbol. Hogy miert irom meg? Azert mert tudom, sem artani sem pedig hasznalni nem akarok ezzel Kaslernak, az embereknek tudni kell, amit en tudok.
​​

Kaslert több évig a TW bazison kepeztek ki americaban. Ez egy nemzetkozi titkos alakulat, allitolag a globalizacio, de valojaban a cionista vilaghoditas ellen vetik be. Mielott elajulna valaki hogy ezek jofiuk, nem így van, ezek konyortelen gyilkosok, arra kepeztek ki oket, hogy artsanak es ha kell oljenek. A TW az angol Tumbleweed roviditese, ez magyarul ordogszekeret jelent. Sokan nem tudjak es a nyugat jelkepekent ismerik a filmekbol, de valojaban orosz terhodits kovetkezmenye, az 1800 as evek vegen került americaba az orosz bevandorloktol es kiirthatatlanul megvetette a labat. A TW bazisokon eddig több mint 2000 ugynokot kepeztek ki es vetettek be a vilagon. Fo tamogato orszag Venezuela volt, legalabbis Hugo Chavez elnok alatt, de valoszinu az oroszok inditottak el a kezdemenyezest a 90es evek vegen a szovjetunio felbomlasat kovetoen.

Elsosorban a cionista penzugyi terhoditas ellen cselekszenek, de ha kell a gyilkolastol sem riadnak vissza. Kaslert a '99 evben szervezte be Molnar Viktor, a Los Angelesi „UJ VILAG" ujsag foszerkesztoje. Kasler a legkivalobbak koze tartozott, gyorsan emelkedett a rangletran. Meg ott Los Angelesben beepult a Spiegel villaba mint karbantarto. Spiegel zsido bankar volt, nagybefekteto, az egesz Los Angelesi Waleyt o epittette be, Telavivot több millio dollarral tamogatta. Ekkor mar nem volt aktiv, de voltak komoly talalkozasok a villaba, ez is Kasler lelemenyesseget tukrozi hogy atment minden szuron, pedig ott komoly szures volt, a Wiesental egyik fo bazisa is egyben. Kasler mar itt americaba nagyon nagy penzekkel karositotta meg a legnagyobb bankokat, mint a Bank of America, a Wels Fargo Bank, a City Bank, de a kis intezeteket sem kimelte. Ez mind leellenorizheto, csak kerjek ki a recordjat.Egyegbkent a Kasler Lukas nevet hasznalta Los Angelesben.

A TW harom fo osztagot kepezett ki. Szabotazs akciok vegrehajtasara, gyilkosagok elkovetesere es a penzugyi hoditasok visszaszoritasara. Tagjaik a leghetkoznapibb emberek, nem kigyurt izombadybuilderek, a leggyorsabb es leghatekonyabb gyilkossagi modszereket sajatititottak el, nincsenek filmekbe illo akciok. A ideologia alapjat az indiai kendos gyilkolas jellemzi. Tobb szaz evre nyulik vissza, a karavanok kifosztoi alkalmaztak sikeresen. A kendojukre egy csomot kotottek, majd ezzel fojtottak meg aldozatukat, kozelebe ferkozve, kis ero kifejtessel, gyors es vegzetesen halk halal.

Kasler az FBI latoszogebe is bekerült de idoben lelepett, de mint lathato sikeresen fojtatja azt amire kikepeztek a globalis toke gepezeteben homokot szorni. Talan a 2000 ugynok kozul senki sem alakitott ilyen latvanyosat mint Kasler. A TW jelkepe az ordogszeker, tobb okbol is, mert az orosz terhoditast szimbilizalja , de talan meg jellemzobb, hogy az ugynokok leszakadnak kikepzest kovetoen a bazistol es soha tobbe nem letesítenek kapcsolatot, maguk intezik a harc folyamat sajat elkepzelesuk szerint, ezert nincs is ra hatekony modszere a cionistaknak csak az ugynokok kiiktatasa, kendovel vagy anelkul...

Meg sokat irhatnek, lehet majd meg irok is. Hogy en ki vagyok az nem erdekes, Kasler lehet tudja lehet nem, mindenesetre jo moka. Na hi!