Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2017. június 14., szerda

22.287 - Gőg és demagóg fiai: ​Soros-zsoldosok akcióban

​​
Soros-zsoldosok akcióban

2017.06.13.

Nagy bajban lehet Soros György, ha már Európa-szerte pr cikkeket kell íratnia magáról. Másképp ugyanis nem lehet értelmezni egy spanyol lapban megjelent írást, amely Nobel-békedíjra javasolja Soros Györgyöt.

Azt a lényt, akit nem

​ ​
csak szülőhazájában, Magyarországon, hanem választott hazájában az Egyesült Államokban is a gyűlöl az emberek döntő többsége. És persze kevés népszerűtlenebb ember van a földkerekség számos országában, mint Soros. A font spekulatív bedöntése óta Angliában is tízmilliók gyűlölik – joggal. És – bár zsidó származású – Izrael sem kér belőle. Gyűlölik keleten, gyűlölik Nyugaton, gyűlölik mindenhol, ahol csak megfordult és kárt tett.

Erre egy spanyol lapban, az ABC-ben, ez a Guy Sorman (echte spanyol lehet a neve alapján!) nevű valaki (létező személy egyáltalán?) közzétesz egy véleménycikket, amelyben a nácizmus és nacionalizmus ellen küzdők vezéralakjának nevezi Sorost. És persze a véleménye szerint Orbán a náci, Putyin a náci és az amerikai republikánusok a nácik. Szerinte mindenki más rajongva imádja Sorost, aki tevékenységéért Nobel-békedíjat érdemelne.

Nos, úgy látszik, némi pénzért cserébe az ABC lehozta ezt a véleménycikket, de a nevét ehhez a szennyirományhoz már senki nem adta a lap spanyol újságírói közül…

Mindenesetre jelzésértékű a cikk! Úgy tűnik, Nyugat-Európában is oly mértékű a Soros-gyűlölet, hogy már ilyen cikkekkel kénytelen megpróbálni javítani valamit az imázsán…

Mondjuk ez körülbelül annyit ér, mint halottnak a csók. Ezzel tán maga Soros is tisztában van, de mégis tapsikol, hiszen megvan az a sekély öröme, hogy a gyűlölt Orbánt lenáciztatta - nyilvánosan, és a gyűlölt Magyarországot lejáratta  - nyilvánosan.

Ez Soros György…