Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2017. június 23., péntek

22.323 - ​Péteri Attila Árpád > Orbán Viktor részére - Klebelsberg kastélyavató! > ​2017. június 22.


Feladó: Attila Árpád Péteri
Dátum:
​​
2017. június 22. 1:31
Tárgy: Orbán Viktor részére - Klebelsberg kastélyavató!
Címzett: 


Orbán Viktor

részére

O R S Z Á G H Á Z

 

Miniszterelnök Úr!

 

Fogadja elismerésünket a Klebelsberg Kunó kastély átadásán elmondottakért. Most a szavak után a tettek következnek és vegyék komolyan az őszi ülésszak első napján, a kormányzó egész alakos szobra felállításának megszavazását törvénybe iktató kezdeményezést!

 

Nem szabad törődni az ellen oldali, rosszhiszemű vagdalkozókkal, akik meggyőzhetetlenek s a tényeket semmibe veszik! Bizonyíték erre az a másik tény, hogy ezen egyoldalú megítélést szajkózó történészeik, csak minden szinten kritizálták és rágalmazták kormányzónkat, évtizedeken át, de soha egyikük sem szólt egy szót sem arról, mit tettek volna adott helyzetben, Horthy helyében?

 

Senki nem tudott volna másként cselekedni, még talán úgy sem, mint ahogy kormányzó urunk és munkatársai tettek, abban a kiszolgáltatott helyzetben! S akik hamis hírét keltik és minden rosszat az Ő nyakába akarnak varrni, azok nem vehetők komolyan, pláne a mai világból visszatekintve, a már ismert és meglévő adatok, dokumentumok birtokában, amelyek sorában a legtöbbről anno, maga a kormányzó sem tudott.

 

Csak utólag derültek ki a dolgok, sok tekintetben, a negatív történésekről is.

 

További lelkierőt a kijelölt úton, a HAZA szolgálatára, a múltunkban egykoron hősiesen küzdők becsületének következetes védelmében!

 

Üdvözlettel:

/

​​
Péteri Attila Árpád/

MJB elnökségi tag

MJB = Magyar Justitia Bizottság


Orbán Viktor kivételes államférfiúnak nevezte Horthy Miklóst

http://index.hu/belfold/2017/06/21/orban_viktor_kiveteles_allamferfiunak_nevezte_horthy_miklost_a_klebelsberg-kastely_atadasan/

/Aki még nem hallotta Horthy Miklós életútját, hiteles forrásból, Takaró Mihály irodalomtörténész előadásában, itt megteheti

https://www.youtube.com/watch?v=YobXDVaDkak&list=PLNZ_5gThgPdFma1xEG1eMcJgiGyyNnlFx