Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2017. június 27., kedd

22.332 - Új szuper támogatások: ​Nyugdíjasok figyelem! > ​2017. június 27.


Feladó: Friss nagyon jó pályázatok
Dátum:
​​
2017. június 27. 1:00
Tárgy: Új szuper támogatások, pályázatok jelentek meg
Címzett: jozsef@kutasi.eu


Júliustól jön a 76 ezer forintos támogatás gyerekek után. Már 1 gyermekesek is 76 ezret kapnak.
JÚLIUSTÓL JÖN A 76.000 FORINTOS TÁMOGATÁS GYERMEKEK UTÁN! MÁR 1 GYERMEKRE IS ADJÁK A 76 EZRET! Gyermekenként 76 ezret igényelhetnek a családok idén nyáron, júliustól! Csak egyetlen feltétele van! TÖBB SZÁZEZRE CSALÁDNAK JÁR!
http://palyazatfigyelo.info/2017/06/20/figyelem-juliustol-jon-a-76-000-forintos-tamogatas-gyermekek-utan-mar-1-gyermekre-is-adjak-a-76-ezret.php

VÁLTOZÁS JÖN A MINIMÁLBÉRNÉL, BÉRPÓTLÉKNÁL, PIHENŐNAPNÁL, FELMONDÁSNÁL ÉS A TÁVOLLÉTI DÍJNÁL!
Dolgozók millióit érintő változások jönnek - 6 nagyon fontos módosítás jön a Munka Törvénykönyvében!
http://palyazatfigyelo.info/2017/06/18/valtozas-jon-a-minimalbernel-berpotleknal-pihenonapnal-felmondasnal-es-a-tavolleti-dijnal.php

HÖLGYEK FIGYELEM! LÉTREHOZTUK A KIZÁRÓLAG NŐKNEK SZÓLÓ INGYENES INFORMÁCIÓS OLDALUNKAT! CSATLAKOZZ HOZZÁNK ÉS LÁJKOLD AZ OLDALUNKAT most!
https://www.facebook.com/nokert.info


600 EZER FORINTOS VISSZA NEM FIZETENDŐ ÁLLAMI TÁMOGATÁS festésre,tapétázásra, a fürdőszoba felújításra, és különböző energetikai felújításokra nyílászáró cserére, hőszigetelésre, fűtési rendszer felújításra!
http://palyazatfigyelo.info/2017/06/19/600-ezer-forintos-allami-tamogatas-festesretapetazasra-a-furdoszoba-felujitas-es-a-kulonbozo-energetikai-felujitasokra-nyilaszaro-cserere-hoszigetelesre-futesi-rendszer-felujitasra.php

HAMAROSAN HAVI NETTÓ 55 EZER FORINTOT KAPHATSZ VÍZRE, ÁRAMRA,FŰTÉSRE, REZSIRE! 5 ÉVEN KERESZTÜL KAPHATÓ!!! Fantasztikus támogatás jön, mellyel akár 2,2 millió forintot zsebelhet be szinte bármire! VÍZRE, ÁRAMRA, REZSIRE, FŰTÉSRE! Itt tájékozódhatsz.
http://palyazatfigyelo.info/2017/06/24/januartol-havi-55-ezer-forintos-tamogatas-jon-vizre-aramra-rezsire-futesre.php

CSALÁDOK FIGYELEM! SZEPTEMBERTŐL SOK CSALÁDNAK JÁR TÖBB CSALÁDI PÓTLÉK! KÜLÖN KELL KÉRNI, NEM AUTOMATIKUS!! MUTATJUK A FONTOS RÉSZLETEKET!
Csak akkor kapja meg ha írásban igényli! A legtöbb családnak fogalma sincs róla, ezért lemaradnak a plusz pénzről!
http://palyazatfigyelo.info/2017/06/18/csaladok-figyelem-szeptembertol-sok-csaladnak-jar-tobb-csaladi-potlekkulon-kell-kerni-nem-automatikus-mutatjuk-a-fontos-reszleteket.php

ÁLLÁS PÁLYÁZATOK:
ORSZÁGOSAN KERESÜNK HELYI VAGY HELYKÖZI JÁRATOKRA BUSZSOFŐRÖKET GYŐRBE VAGY SZOMBATHELYRE!

Érvényes D jogosítvánnyal, GKI, PÁV II vizsgával Győrbe, helyi járatokra gépjárművezetőt keres az ENYKK Zrt ( Észak-Nyugat Magyarországi Közlekedési Központ Zrt) , azonnali kezdéssel! Amit kínálunk Önnek:

- Ha nincs D jogosítványa és GKI vizsgája, akkor megfinanszírozzuk Önnek, részletek itt vagy telefonon!
- Kollektív szerződés szerinti, időbéren alapuló teljesítményes bérezést
- Cafeteria juttatásokat

SZÁLLÁST BIZTOSÍTUNK TÉRÍTÉSMENTESEN!
http://soforallas.net/helyi-jaratokra-autobusz-vezetoket-keresunk


SZEREZZ D JOGOSÍTVÁNYT ÉS LEGYÉL BUSZSOFŐR GYŐRBEN az ENYKK ZRT-nél! Országosan keresünk jelentkezőket!

MOST a D JOGOSÍTVÁNYT ÉS GKI-T MEGFINANSZÍROZZUK és hosszútávú biztos munkahelyet nyújtunk Győrben, helyi autóbusz járatokon.
Feltételek: érvényes C jogosítvány, PÁV II vagy PÁV I vizsga!
(Sajnos a PÁVIII vizsgát nem tudjuk elfogadni)
SZÁLLÁST BIZTOSÍTUNK TÉRÍTÉSMENTESEN!

http://soforallas.net/szerezz-d-jogositvanyt-es-legyel-buszsofor-gyorben


TÖBB EZER MILLIÁRDOT FIZETHETNEK VISSZA A DEVIZAHITELESEKNEK! A Kúria kimondta, hogy az egyoldalú kamatemelés tisztességtelen, és az árfolyamrés is!! ITT vannak a legfrissebb tudnivalók.
http://palyazatfigyelo.info/2017/06/21/tobb-ezer-milliardot-fizethetnek-vissza-a-devizahiteleseknek-a-kuria-kimondta-hogy-az-egyoldalu-kamatemeles-tisztessegtelen-es-az-arfolyamres-is.php


SZEPTEMBERTŐL MINDEN HÓNAPBAN ÉTELCSOMAGOT KAPNAK AZ 1,2,3,4,5 GYERMEKES CSALÁDOK! ÚJ TÁMOGATÁS! AZ egész országra kierjedő vadiúj támogatás!
http://palyazatfigyelo.info/2017/06/20/szepembertol-minden-honapban-etelcsomagot-kapnak-az-12345-gyermekes-csaladok-uj-tamogatas.php

JÚLIUSTÓL VADIÚJ TÁMOGATÁS JÖN! BÁRKI IGÉNYELHETI! 650 EZER FORINT VISSZA NEM TÉRÍTENDŐ TÁMOGATÁS JÖN!Mindenképpen nézze meg, mert hamarosan igényelhető a nagy pénz! Itt vannak a részletek!
http://palyazatfigyelo.info/2017/06/15/juliustol-vadiuj-tamogatas-jon-barki-igenyelheti-650-ezer-forint-vissza-nem-teritendo-tamogatas-jon.php

25 HELYRE LEHET INGYEN UTAZNI VONATTAL! MUTATJUK HOGYAN MŰKÖDIK A SZENZÁCIÓS AJÁNLAT! 25 helyre ingyen lehet utazni vonattal: így működik a kedvezmény!
http://palyazatfigyelo.info/2017/06/24/ingyenes-vonatjegy.php

FIGYELEM! NEM LESZ SE TV ADÁS, SE INTERNET, SE TELEFON AZ ALÁBBI IDŐPONTOKBAN ÉS HELYEKEN! Itt a teljes, ORSZÁGOS LISTA, hogy hol és mikor nem lesz internet szolgáltatás, tv adás és telefon!
http://palyazatfigyelo.info/2017/06/24/figyelem-karbantartas-nem-lesz-se-tv-adas-se-internet-se-telefon-az-alabbi-idopontokban-es-helyeken.php

FIGYELEM! VADONATÚJ MŰSZAKI CIKKEK FÉLÁRON!!! ALIG ÉSZREVEHETŐ HIBÁK, TÖKÉLETESEN MŰKÖDŐ KÉSZÜLÉKEK! Háztartási eszközök, mosógép, szárítógép, hűtő, Led Tévék, ívelt tévék féláron!!!
http://palyazatfigyelo.info/2017/06/18/figyelem-vadonatuj-muszaki-cikkek-felaron-alig-eszreveheto-hibak-tokeletesen-mukodo-keszulekek.php

TÍZEZREKET FIZETHETSZ KI FELESLEGESEN HA NEM CSERÉLED LE EZT AZ OKMÁNYOD! 39 EZERBE KERÜLHET HA NEM INTÉZED EL IDŐBEN! -Százezreket érint! Érdemes tájékozódni, mert akár 39 EZER FORINTUNK IS BÁNHATJA! ITT VANNAK A RÉSZLETEK!
http://palyazatfigyelo.info/2017/06/20/tizezreket-fizethetsz-ki-feleslegesen-ha-nem-csereled-e-ezt-az-okmanyod.php

FIGYELEM! ÚJRASZABÁLYOZZA KORMÁNY A NYUGDÍJAZÁS SZABÁLYAIT! MOST ÉRKEZETT A HÍR! Új szabályok jönnek a nyudíjazásban! VÁLTOZIK A 65 ÉVES KOR UTÁNI NYUGDÍJAZÁS!
http://palyazatfigyelo.info/2017/06/19/ujraszabalyozza-kormany-a-nyugdijazas-szabalyait-most-erkezett-a-hir.php

NAV FELHÍVÁS!! MINDEN HÁZTARTÁST FIGYELMEZTET A NAV! Minden állampolgárt arra kér a NAV, hogy minél előbb ellenőrizzék, hogy rajta vannak-e ezen a listán! MINÉL ELŐBB TEGYE MEG!
http://palyazatfigyelo.info/2017/06/14/minden-haztartast-figyelmeztet-a-nav-ellenorizzetek-hogy-rajta-vagytok-e-ezen-a-listan.php

INGYEN INTERNET ORSZÁGOSAN ELÉRHETŐ! MINDENHOL HASZNÁLHATÓ BÁRMELYIK TELEFONNAL, SZÁMÍTÓGÉPPEL, LAPTOPPAL ÉS TABLETTEL IS!

Mutatjuk hogyan állíthatod be.
http://palyazatfigyelo.info/2017/06/17/ingyen-internet-orszagosan-elerheto-mindenhol-hasznalhato-barmelyik-telefonnal-szamitogeppel-laptoppal-es-tablettel-is.php

FONTOS! EZT A KÉSEDELMI KAMATOT NEM KÉRHETIK ÖNTŐL HA KÉSVE FIZETI BE SZÁMLÁIT! MINDEN KÖZMŰ SZÁMLÁRA ÉRVÉNYES! Több szolgáltató is megpróbálhatja behajtani, de ha ILYEN CSEKKET KAP, SEMMIKÉPPEN NE FIZESSE BE! ITT TÁJÉKOZÓDJON - HIVATALOS!
http://palyazatfigyelo.info/2017/06/15/fontos-ezt-a-kesedelmi-kamatot-nem-kerhetik-ontol-ha-kesve-fizeti-be-szamlait-minden-kozmu-szamlara-ervenyes.php

ADÓSOK, TARTOZÓK FIGYELEM! ITT A LISTA ARRÓL, AMIT SOHA NEM VIHET EL A VÉGREHAJTÓ! - SZAKÉRTŐ KÉSZÍTETTE! A törvény szerint pedig még az adós beleegyezése esetén sem lehet lefoglalni ezeket a mentesített vagyontárgyakat.
http://palyazatfigyelo.info/2017/06/10/mutatjuk-mit-nem-vihet-el-semmikeppen-a-vegrehajto.php

Hírek nyugdíjasoknak:

BÁRMELYIK NAP HOZHATJÁK ÖNNEK A 10 EZER FORINTOS ERZSÉBET UTALVÁNYT HA NYUGDÍJAS! MINDENKÉPPEN TÁJÉKOZÓDJON! 0 ezer forintos Erzsébet utalvánnyal kopogtathatnak Önnél bármelyik nap! Itt tájékozódhat!
http://nyugdij.info/2017/06/25/barmelyik-nap-hozhatjak-onnek-a-10-ezer-forintos-erzsebet-utalvanyt-ha-nyugdijas-mindenkeppn-tajekozodjon.php


​​
Nyugdíjasok figyelem:
Erre senki sem számított: váratlanul jó hírek érkeztek a nyugdíjasoknak!Itt vannak a további tudnivalók >>>
http://nyugdij.info/2017/06/22/ez-aztan-minden-nyugdijasnak-igazan-jo-hir.php


INGYEN TERMÁLFÜRDŐ BELÉPŐ, WELLNESS, GYÓGYKEZELÉSEK >> SZÁZEZREK IGÉNYELHETIK A FÜRDŐUTALVÁNYT ÉS NEM IS TUDNAK RÓLA! Szívesen gyógyulna a szabadsága alatt akár minden nap valamelyik kiváló hazai termálfürdő vizében, de nincs rá pénze?
VAN RÁ TB TÁMOGATÁS, CSAK SOKAN NEM TUDJÁK!
http://nyugdij.info/2017/06/18/ingyen-termalfurdo-belepo-wellness-gyogykezelesek-szazezrek-igenyelhetik-a-furdoutalvanyt-es-nem-is-tudnak-rola.php

Nagyon sokat dolgozunk azon, hogy a lehető leggyorsabban értesüljenek a legfrissebb pályázatokról, támogatásokról, hírekről.
Csatlakozzatok hozzánk a facebook közösségi oldalunkon is. Már TÖBB MINT 245 ezren kapnak hírt nagyon gyorsan a legfrissebb pályázatokról.
https://www.facebook.com/palyazatinfo