Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2017. június 17., szombat

22.299 - ​​Lipták Béla: Videók kisebbségeink jogainak védelmére > ​2017 június 17.


Feladó: Liptakbela via Hungarian-Lobby 
Dátum: 2017. június 17. 13:36
Tárgy:  A MAGYAR LOBBI AKCIÓ FELHÍVÁSA (2017, június 17)
Címzett:

A MAGYAR LOBBI AKCIÓ FELHÍVÁSA

(2

​​
017, június 17)


A PAKS II SZERZŐDÉS FELMONDÁSÁT ILLETŐ NÉPSZAVAZÁST KÖVETELŐKHÖZ ITT IS CSATLAKOZHAT:

https://www.ipetitions.com/petition/referendum-paks-2-szerzoedesenek-felmondasara


​​
Videók kisebbségeink jogainak védelmére

Tisztelettel kérem a Magyar Lobbi 1503 résztvevőjét, hogy ha kisebbségi területen járnak és ott jogsértés szemtanúi, úgy arról készitsenek videó felvétel és küldjék el nekem. Ugyancsak kérem lobbinknak a film szakmában dolgozó tagjait, hogy jelentkezzenek, ha hajlandóak az ilyen videó felvételeket angolba átültetni és professzionálisan összevágni?

Célom, hogy amikor egy-egy ilyen videó elkészült, akkor megkérjem a lobbink minden résztvevőjét, hogy tegyék fel azt az Internetre, illetve küldjék meg az általuk nézett TV állomásoknak. Nagyon remélem, hogy ezzel az akcióval visszatereljük a világ figyelmét népünk valódi gondjaira és eltereljük a figyelmét az olyan témákról, mint a CEU, szögesdrót vagy az NGO-k, melyek káros politikai témák, mig kisebbségeink védelme összmagyar érdek!

Ennek a hasznos munkának példájaént emlitem az alábbi cimeken látható videó felvételeket, melyeket Morvai Krisztina (az Európai Unió független képviselője) készitett, a magyar nyelv használatának (törvénybe iktatott, de be nem tartott) jogáért folytatott harcáról Szlovákiában. Az ilyen felvételek akkor igazán hasznosak, ha azokat látja a világ és ehhez professzionálisan összevágott és angolba átültetett videók kellenek.

 

https://www.youtube.com/watch?v=41O7ORjlbDM

https://www.youtube.com/watch?v=9jdc0IRlfUM

 

Paks II akció állása: A Magyar Lobbi 1503 résztvevője közül egyre többen gyűjtik már saját számítógépeiken az aláírásokat.  Ezeket, az aláírásokat az egyetemek őszi szemeszterének megindulása után fogjuk összesíteni és továbbítani az illetékeseknek. Azoknak akik nem bíznak a sikerben mondom, hogy visszatekintve a Duna védelmére, akkor is időbe tartott amíg a széles társadalom bekapcsolódott a harcunkba, mégis elértük, hogy a kormány 1992-ben felmondta a szerződést és így megmenekült Nagymaros a betonmonstrumtól és királysírjaink az elöntéstől. Ebből tanuljunk, mert Paks II szörnyűsége sem valósulhat meg! Köszönet a Magyar Nemzetnek mely már ismertette akciónkat olvasóival és nagyon remélem, hogy a magyar média követi a jó példát..

 

​​
Lipták Béla