Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2017. június 15., csütörtök

22.289 - ​Morvai Krisztina EP képviselő hazánkkal való szolidaritásra hívta fel a világot az Európai Parlament mai, 2017. június 14-i ülésén.


Feladó: Attila Árpád Péteri
Dátum: 2017. június 14. 18:15
Tárgy: Világméretű szolidaritási mozgalmat Magyarország mellett! Morvai az EP-ben a ma délelőtti kiemelt vitán (VIDEÓVAL)
Címzett: 

Világméretű szolidaritási mozgalmat Magyarország mellett! 

Morvai az EP-ben, a ma délelőtti kiemelt vitán (VIDEÓVAL)

Miután az Európai Bizottság súlyos anyagi szankciókkal (brutális „pénzbüntetéssel") járó kötelezettségszegési eljárást indított Magyarország ellen,

​​
Morvai Krisztina EP képviselő hazánkkal való szolidaritásra hívta fel a világot az Európai Parlament mai, 2017. június 14-i ülésén. 
Rámutatott: a saját államhatárait és Európát védő, a tömeges migrációnak a végsőkig ellenálló Magyarországot gazdasági/pénzügyi eszközökkel akarják térdre kényszeríteni. Erre a hatékony válasz a Magyarország melletti határozott kiállás, s egy világméretű mozgalom indítása. „Írjanak tiltakozó levelet ennek a furcsa embernek, Junckernek, az Európai Bizottság elnökének!" kérte Morvai. 
Emellett jöjjenek csodálatos országunkba, Magyarországra nyaralni, hiszen jelenleg a miénk Európa kevés biztonságos országainak egyike.
Csodálatosak a termálfürdőink, a fővárosunk, tájaink, falvaink. Vásároljanak világszerte magyar termékeket, ha vendégségbe mennek, vigyenek magyar bort vagy más Hungaricumot! Tegyék világméretű mozgalommá a Magyarország melletti kiállást, és ne hagyják gazdasági ellehetetlenítésünket, térdre kényszerítésünket!
Morvai Krisztina ezúton is kéri a magyarországi és a határainkon kívül élő magyarokat, hogy fogjunk össze a gazdasági szankciók hatásai ellen.
Vásároljunk minél több magyar terméket és szolgáltatást, és biztassuk erre külföldi barátainkat is.
Nem szabad elfelejteni: a stratégia és koncepció nélküli és sok millió migránst Európára kényszerítő Európai Unió az Oroszországgal szembeni gazdasági szankciókkal is azt érte el, hogy az orosz gazdaság megerősödött, importkényszer helyett sok területen exportképessé vált.
Tegyünk meg mindent azért, hogy kudarcba fulladjon Junckerék erőszakos kísérlete!

Szeretettel:

Dr. Morvai Krisztina

EP képviselő

 

A felszólalás itt tekinthető meg: https://www.youtube.com/watch?v=HDqpZ6HtFSE


Köszönettel és tisztelettel: 

Dr. Zsoldos Andrea

Dr. Morvai Krisztina EP képviselő

sajtókapcsolatokért felelős asszisztense

E-mail: andrea.zsoldos@europarl.europa.eu

+32488804942