Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2017. június 30., péntek

22.340 - Halász József: A PAJZS Koordináló Rendszer Üzleti és pénzügyi terve!

Visszavonulásomról

Csak annyit írtam a FaceBookra, hogy: „Fizikai állapotom egyre rosszabb. Egyelőre visszavonulok."
Most részletezem.
Hippokratész szerint minden betegség a lélekből ered. Fizikai állapotom romlása is.
Olyan kemény támadások értek az elmúlt héten, amelyek azt tudatosították bennem, hogy a paradigmaváltásnak nem érkezett el az ideje. Ez az a jel, amelyet fizikai gyöngülésemmel, parancsként kaptam. 
Juncker „Csipkerózsikázásával" közvetített hadüzenete, és az a tény, hogy a szerdai (akkor úgy éreztem, áttörést hozó) beszélgetés felvételének eltűnése azt érzékeltette, hogy a szabadkőművesek olyan nagyságú negatív erőt szabadítottak fel, ami egy közeljövőbeli csata eredményeként a visszarendeződést vetítené előre.

Jelentkezett egy pártszerveződés, a NEM-párt (a kezdeményezők ott voltak a szerdai beszélgetésen is), amely a „Szentkorona eszme értékrendjét" jelöli meg alapként, és önmeghatározásában számos elemet vesz át a Szent Korona Értékrendből. Jellemző módon a lényeg általuk érintetlen marad.
Egy huszonegy évvel ezelőtti eset jut eszembe. Amikor nem fogadtam el, hogy a „Pajzs Koordináló Rendszer" bevezetéséhez a tőkét egy bankcsoport adja, ők megkerestek egy közismert szoftverfejlesztő céget azzal a kéréssel, hogy az általam nyilvánosságra hozott dokumentumok alapján (http://nemzetiegyseg.com/Uzleti_terv.pdf) készítsék el a számítógépes rendszert. A felkérést a szoftvercég a következő indokkal utasította el: „a forrásszerző nélkül nem készíthető el a rendszer." 
Ők rájöttek arra, amire a NEM-párt létrehozói nem.

Bene Gáborék olyan méretű bűnt követtek el a magyarság ellen, ami vetekszik a Quedlinburgi szerződéssel. Akkor a szabadságunkat adta el Géza, most szabadságunk visszavételét akadályozzák meg Gáborék.

Nem látom értelmét annak, hogy ugyanolyan formában tevékenykedjek, mint eddig.
A gondolkodási jog visszaszerzése már elindult. Amikor arra a szintre jut, hogy az ősi civilizáció Szent Korona Értékenddel közvetített társadalomszervezési rendszere, mint egyedüli megoldást adó eszmei tőke, olyan mértékű társadalmi tőkévé válik, amelynek politikai tőke vonzata elegendő a tényleges koreszmeváltáshoz, akkor nyilvánosan is folytatom kündü-feladatomat.

Kelt Szegeden, 2017. Napisten havának 29. napján
Halász József

nemzetiegyseg.comn  < Ide kattintani!