Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2017. június 22., csütörtök

22.322 - NEMZETÉPÍTŐ NEMZETPOLITIKAI KLUB PROGRAMJA JÚLIUS > Szeged, Pixel Bár az Anna kút sarkán!


Feladó: Bene Gabor
Dátum: 2017. június 22. 17:37
Tárgy: Júliusi programunk melyre minden jó magyart várunk!
Címzett:


Nemzetben Gondolkodó Szegediek!

Minden hétfőn tartjuk a nemzetpolitikai klubunkat az Anna kútnál, 17, 15-től, amelyre belépő nincs, de aki szeretné megtanulni őseink "Rovásbetűit" az jöjjön egy félórával hamarabb!!!

Dr. Bene Gábor

NEMZETPOLITIKAI  KLUB  PROGRAMJA

Szeged, Pixel Bár az Anna kút sarkán! (Kossuth Lajos sgt. és Tisza Lajos krt. sarok) „ Azt tapasztalom, hogy az emberben a felismert, de ki nem mondott igazság elkezd rohadni."

Július 3-án  hétfőn 16,45-17,15-ig Pixel bár:
ismerkedés a Rovással, avagy a Szent István előtti időkben valamennyi magyar írástudó volt! Rovás gyakorlás Hornyák István vezetésével.
17,15-től Szabó László: Öntudatos pécsi polgár bemutatja a legújabb bombasztikus leleplező könyvét a Sárember  Kora 1. - et!

https://internetfigyelo.wordpress.com/2017/06/06/a-moszkva-ter-szindroma-diszkret-baja-vagy-baja/

Július 10-én  hétfőn 16,45-17,15-ig Pixel bár ismerkedés a Rovással, avagy a Szent István előtti időkben valamennyi magyar írástudó volt!

17,15-től a szegedi csoport beszélgetései Trianonról!

Rövid Érdekfeszítő előadás amely emeli  tudatosságunkat és a mellérendelésünk tiszteletére hív!

Július 17-én  hétfőn 17,15-19,30 Pixel bár rovás gyakorlás Hornyák István vezetésével.

17,15-től készülődés a Nemzeti Hadsereg  Emlékmenetére!

Átbeszéljük, hogy 2017. július 30-án a déli harangszónál minden magyar csatlakozhat egymáshoz lelkileg-szellemileg, de még fizikailag is Szegeden az alsóvárosi Mátyás templomnál! A vasárnapi harangnak még lehet szakrális hangzása, ami alkalmas közvetítő és emelő hatásra, ebben a pénzvezérelt fizikai világunkban. Aki szeretne jó irányú változást a hazánkban, jöjjön el Szegedre azon a vasárnapon a Nemzeti Hadsereg Emlékmenetére, hiszen ha egykor nem alakul meg ez a hadsereg, akkor ma itt Szegeden szerb állampolgárok lennénk! Gyertek  mert biztosan többre megyünk együtt és emlékezve, mint ha vitáznánk nap-mint nap a globalista világhálón. Szerintem éppen a mai modern világ ügyes hamisságai miatt nem vagyunk képesek arra, hogy biztos alapot teremtsünk a jövőnkhöz. Mert ahogyan magból lesz a termés az organikus élet szabályai szerint, úgy fejlődhet a kisközösségből ki a Nemzet is.  Vegyük már észre, hogy nem pártokra lenne itt szükség, hanem a Nemzetre. A pártokrácia és így a pártok is, kivétel nélkül lejáratták már magukat. Ezért csakis rajtunk múlik, hogy az országgyűlésben kizárólag pártfüggetlen, nemzeti közjót akaró, feddhetetlen, magyar joghagyományt őrző és közszolgálatot végző közpolgárok  kerüljenek be!  (nem civilek, hanem nemzetiek) Ehhez azonban egy erős, nemzetépítő népmozgalomra van szükség, mely nem a pártokrácia hatalmát, hanem a nemzetünk egyesítését akarja.

Július 24-én  hétfőn 16,45-17,15-ig ismerkedés a Rovással, avagy a Szent István előtti időkben valamennyi magyar írástudó volt! rovás gyakorlás Hornyák István vezetésével.

17,15-től :Nemzetépítő Klubunk Tagjainak: megbeszélés saját ügyeinkben, témafelelősök beszámolói az emlékmeneti előkészületről. Az ülést vezeti: Beke Erzsébet

Július 30-án   vasárnap déli 12 órától

EMLÉKMENET a Nemzeti Hadsereg születésének 98-ik évfordulóján ahol a csíkszeredai plébános – Darvas Kozma József – misézik Zadravecz páter és Horthy Miklós kormányzó, valamint az önkéntesek emlékére. Az emlékmenet az alsóvárosi Mátyás téren álló templomtól indul és a felsővárosi Betyárok Tanyája vendéglőnél ér véget. Menet közben megállunk a Hősök kapujánál, a Honvéd téri református templomnál, az Árpád téri Trianoni emlékműnél, a Tisza szállónál és a Kass szálló előtti Dankó szobornál egy percre. Ezután megállás nélkül vonulunk a Betyárok tanyájáig, és a Horthy Miklósról elnevezett hajóig, ahol megpihenhetnek a résztvevők! Mindenkit szívesen látunk, aki fejet akar hajtani a hősök előtt, akik miatt ma nem Szerbiában élünk, s nem jártunk úgy, mint a kurdok, akik nyolc államban lettek szétszórva! Magyarok Szövetsége szegedi csoportja a nemzeti sorskérdésekben való, azonnali együttműködésre, nemzetépítésre hív minden tisztességes magyart! Politikai-hazugságmentes jövőt kell építenünk! Bene Gábor