Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2017. június 21., szerda

22.319 - ​Dr. Grespik László: „Itt mi vagyunk itthon.”


Feladó: péter Reiner
Dátum:
​​
2017. június 20. 16:47
Tárgy: 
​Dr. Grespik László: „Itt mi vagyunk itthon."​

Címzett: 

​​
Dr. Grespik László: „Itt mi vagyunk itthon."

Dr. Grespik László jogászra emlékezve újra megnézhetik az N1TV-n a vele készült utolsó interjút. Beszét hivatásáról, s hogy annak idején – budapesti közigazgatási vezetőként – hogyan tudta kontrollálni a külföldiek ingatlanszerzését. Szóba került az amerikai elnökválasztás, a politikai korrektség és a bevándorlás is. Kitértünk a Nemzeti Jogvédő Szolgálat kötelékében folytatott tevékenységére, valamint a Napkelte című műsorban végbe vitt performanszra is. 

http://n1tv.hu/dr-grespik-laszlo-itt-mi-vagyunk-itthon 

Dr. Grespik László ügyvéd és magyarság kutató: "A trianoni szerződésről, oly radikálisan, mint még senki!"

https://vimeo.com/189892495


Tisztelt Honfitársaim,kedves barátaim

Nehezen tudom meghatottság nélkül könnyeimmel küszködve közzé tenni a tragikus körülmények között váratlanul elhunyt nagytudású   Grespik László felelős munka és harcostársam ,barátom tavaly  októberi gondolatait .
Különösen a múlt hétvégi Kormányzói szoboravatás és születésnapi megemlékezésén felkérésre történt megszólalásom után,melynek hatására besöpörhettem elismerést és gyűlöletet egyaránt.
Kérem fogadják Grespik  László  barátom  hallhatatlanná vált fontos és rendkívül aktuális gondolatait olyan szeretettel és megértéssel,mint amivel közzé teszem.

Reiner Péter