Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2008. október 11., szombat

1.137 - Fáber Károly: Utcára

Betreff: UTCÁRA!
Datum: péntek, 2008, október 17.
Von: pál babett*** www.nemzetihirhalo.hu ************
An: Kutasi József - Budapest

UTCÁRA


Magyarország az adósságát és azok kamatait nem képes fizetni. Magyarország anyagilag nem tudja fenntartani az államiságát. Magyarország a végsõ csõdbe kerül napokon belül. Aki erre legyintene, jobb, ha tovább olvassa ezt az írást, mert ez nem azt jelenti, hogy a tolvaj politikusok nem rabolhatnak tovább, hanem azt is, hogy Magyarország immáron árucikké válik, benne minden négyzetcentiméter föld, minden tégla, minden ember, és szomorú, de Ön is, aki épen olvassa ezt a cikket!

A globalista hatalom megingott, a világgazdasági válság miatt kicsúsznak kezébõl bizonyos dolgok. Helyenként érdekeltségeket veszít. Ilyen hely Izland, ahol az oroszok 4 milliárd dollárral segítettek, és az izlandi államfõ: Geir Haarde máris arról beszélt, hogy új barátokat keresnek, ha a régiek cserbenhagyják õket. Magyarország is régi új "barátait" fogja keresni, vagy a "barát" hamarabb kap észhez, és inkább visszavásárolja rövid ideig hûtlen provinciáját? A lényeg az, hogy mindegy, ki, de aki fenn fogja tartani, és a végzetes helyzetbõl kimenti az államot, az lesz a magyar állam új tulajdonosa, a mi új urunk, aki elõtt haptákba kell vágni magunkat, és számunkra idegen nyelven köszönve kegyességét hajbókolhatunk.

Magyar vagyok. Nem szeretem az elnyomókat, nem gondolom, hogy felettünk mindig "bábáskodnia" kell valakinek, különben baj lesz. Számomra csak egyetlen alternatíva létezik, a minden tekintetben független Magyarország. Nem szeretnék azért dolgozni, hogy árut termeljek idegen hatalmaknak, nem szeretnék azért adózni, hogy más országokban, mások élvezzék hasznát. Nem szeretném, ha a gazdasági és a politikai hatalom Moszkvából, Washingtonból, Brüsszelbõl, vagy épp Pekingbõl szabályozná az itteni sorsom.

Ön hogy van ezzel, kedves Olvasó?

Amikor a napokban bejelentést tesznek az államcsõdrõl, milliónyian kell, hogy ellepjük az államigazgatási intézményeket, végérvényesen el kell távolítanunk az illegitim rablókat, meg kell alakítanunk a nemzeti kormányzatot, és ki kell jelentenünk, hogy szó sincs csõdrõl!

Melankóliába tespedõ, depressziós, rettegõ, szkeptikus húsmassza, ti szürke hétköznapokba menekülõ álmatag arccal, karikás szemmel máról holnapra küszködõ, reklám és tömegcikk függõ, nem politizáló csendes többség! Most kell megijedni, most törik ki a nyakunkat, ha nem lépünk fel ellenük egyszerre! Irány Budapest, irány a Kossuth tér, irány a Parlament, a Képviselõi Irodaház, a minisztériumok, a Nemzeti bank, az APEH központok! Népszuverenitás most, vagy soha! Õk már szinte be is fejezték. Mi mikor kezdjük el végre?

Fáber Károly
Rendszerváltó Fórum
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------