Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2008. október 22., szerda

1.171 - Fosztogatók IV. - A lakásaink, a házaink, a földjeink kellenek nekik!

Betreff: Fosztogatók IV. - A lakásaink, a házaink, a földjeink kellenek nekik!
Datum: kedd, 2008. október 21.
Von: ERA
An: Kutasi József, Budapest

Tisztelt Kollégák,

Figyelmükbe ajánljuk az alábbi írást, mely szabadon felhasználható.

dr. Drábik János elõadásának 12. részes írott változata. 4. rész
A következõ részeket hetente küldjük. TisztelettelAudie Rácz Era, Fort AndrásSzabad Riport / Terra IncognitaInternetes Magazin( www.szabad-riport.gportal.hu / www.terrainc.gportal.hu) FOSZTOGATÓK IV.
POFÁTLAN, ÖNZÕ, UZSORÁS - NEMZETKÖZI BANKÁRKASZT
A LAKÁSAINK, A HÁZAINK, A FÖLDJEINK - KELLENEK NEKIK!
A RIPACSOK MÖGÉ BÚJNAK...

Dr.Drábik János elõadásának írott változata, a helyszínen felvett hanganyag alapján
-Negyedik rész -

..."Tehát ez az uzsorás banda, - amelynek nincs bõr a pofáján, - képes szorongatni egy népet, - amelyrõl már több bõrt lehúzott, s ezt még mindig tovább csinálja! - És ezt a politikát hajtja végre, elsõsorban a Nemzeti Bank, - amely az ország elsõdleges kormánya. Még egyszer ki kell hangsúlyoznom. Mert ugye itt is az a csel, hogy minden másnak látszik, mint amilyen valójában. Úgy tûnik, mintha a Kormány kormányozna. De nem! >> ...nekünk magyaroknak nettó 4500 milliárd forintba kerül minden évben az Európai Unió, - a Nemzetközi Pénzvilágnak ez a gyalázatos intézménye. Mely kártékony! És semmi hasznot nem hozott a Magyar Népnek! Viszont rengeteg pénzbe kerül!..."

..."Így tehát a Pénzügyi Rendszer rettenetesen le van szûkítve, és fojtogatja a magyar gazdaságot! Ennek az a következménye, hogy a magyar állampolgárok, a magyar kis és közepes vállalkozások köztük a mezõgazdaságban dolgozó magyar vállalkozók,- fuldokolnak. Fuldokolnak a pénzhiánytól, - fuldokolnak a forgóeszköz hiányától. És gyorsított ütemben mennek csõdbe!
És hogy mi ennek az oka? Vagy ki ennek az oka?
Az ok; az Uzsorás Nemzetközi Bankárkaszt, - amely a gazdagodási igényének nincs határa. Határtalan! És a pofátlanságának és az önzésének sincs határa!
Nos ez a Nemzetközi Bankárkaszt, így tudja elérni azt, - hogy az a magyar föld, amit még meg akar szerezni, - azt egyrészt eladják, másrészt nagyon olcsón adják el! Mert hát kis pénzbõl, kevés jut egy hektárra.
Ugyanilyen módon tudják kikényszeríteni azoknak a lakóingatanoknak a megszerzését, amelyekben kis nyugdíjasok laknak. - Hiszen, ha azokat mind tovább terhelik, - azokat mind kénytelenek lesznek elkótyavetyélni.
Tehát; Meg akarják szerezni a termõföldet,... a lakóingatlanokat, és természetesen még rá akarják szorítani az államot, hogy azt a maradék 20%ot is eladja, és olcsón adja el.
Tehát ez az uzsorás banda, - amelynek nincs bõr a pofáján, - képes szorongatni egy népet, - amelyrõl már több bõrt lehúzott, s ezt még mindig tovább csinálja! -
És ezt a politikát hajtja végre, elsõsorban a Nemzeti Bank, - amely az ország elsõdleges kormánya. Még egyszer ki kell hangsúlyoznom. Mert ugye itt is az a csel, hogy minden másnak látszik, mint amilyen valójában. Úgy tûnik, mintha a Kormány kormányozna. De nem!
Mert ezt az országot, a Nemzetközi Pénzvilág kormányozza, melynek elsõ számú ügynöke itt, - a helytartója, - a rezidense; az Magyar Nemzeti Bank vezetése.
És csak a második számú rezidens kormányzata az; amit mi egyébként Kormánynak nevezünk.
Most erre mondhatják önök, hogy igen, igen, - de most már Brüsszelbõl jön pénz.
Na most,... jól figyeljenek!
Amíg ez a szisztéma van, Brüsszelbõl egy fillér se jöhet! Értsék meg, hogy miért nem:
Azért nem jöhet egy fillér sem, - mert itt is egy hatalmas csalás történik, a Magyar Nemzet kárára.
De nézzük meg a tényszámokat 2006-ban! 2006-ban bejött az országba Brüsszelbõl, 1000 milliárd forintnak megfelelõ Euro. Én bizony nem mondom ezt támogatásnak, mert pontosan ki van számolva, (szakemberek egész gárdája számolta ki,) - és bárkivel hajlandó vagyok leülni, hogy megvédjem ezt a számot. Mert meg is vannak már, az ezt megtámogató adatok is:
Arról van tehát szó, hogy nekünk magyaroknak nettó 4500 milliárd forintba kerül minden évben az Európai Unió, - a Nemzetközi Pénzvilágnak ez a gyalázatos intézménye. Mely kártékony! És semmi hasznot nem hozott a Magyar Népnek! Viszont rengeteg pénzbe kerül!
Azok a látszólagos elõnyök, hogy jaj könnyebb az utazás, ezekhez sokkal olcsóbban és sokkal egyszerûbben is hozzá lehetett volna jutni.
Az Európai Unióra azért van szüksége a Nemzetközi Bankárkasztnak, - a világuralmat megszerzett Nemzetközi Bankárkasztnak, - mert így tudja a legolcsóbban, a népek félrevezetésével felszámolni a nemzetállamok utolsó védõbástyáit.
A nemzetállamokat, egy olyan nemzetek feletti antidemokratikus struktúrába kényszeríti be, ahol az összes lényeges hatáskör átkerül, - a politikai felelõsséggel nem terhelt, - meg nem választott, bürokraták kezébe. Akik kizárólag a Nemzetközi Bankároknak tartoznak beszámolással.
Ezen Bankárok pedig, - a szabadkõmûves társaságokon keresztül, ilyen olyan titkos szervezõdésekkel, - mint például; az European Round Table Bussines Man, - és egyebeken, keresztül irányítják ezeket a Bürokratákat.
Na most: Hogy is van az, hogy egy fillért sem kaphatunk vissza? Tehát itt arról van szó, hogy, amit támogatásnak neveznek, az is egy csalás! Vissza kaphatunk, - nagy nagy megkötöttséggel, pályázatokkal, megszorításokkal, s azzal, hogy mindenféle bürokraták, mindenféle hülyeségeket elõírnak... vissza szerezhetünk némi pénzt..."

Folytatása következik:
A NEMZETKÖZI PÉNZVILÁG NEM ISMER KÖNYÖRÜLETET ... - GYAKORLATILAG EGY FILLÉRT SEM KAPHAT AZ ORSZÁG BRÜSSZELBÕL.

Az elõadást rögzítette és lejegyezte: Fort András
Szabad Riport Tudósító Iroda
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------