Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2008. október 22., szerda

1.167 - Kőműves Géza: Rettenetesen erõs a gyanúm, hogy háború lesz!

From: Kõmûves Géza [mailto:apor45@t-online.hu]
Sent: kedd, 2008. október 21. 08:57 AM
Subject: Rettenetesen erõs a gyanúm, hogy háború lesz!
An: Kutasi József - Budapest
Rettenetesen erõs a gyanúm, hogy háború lesz!
Lehet, hogy tévedek és erõsen dolgozik a fantáziám, hiszen még senkitõl sem hallottam, olvastam a bennem megfogalmazódott rettenetes gyanút, hogy ez az egész un. vagy nem un. gazdasági válság Irán megtámadásáról és ezzel összefüggésben a magyarországi élettér zsidóknak történõ elõkészítésérõl szól.
Az amerikai költségvetés az iraki, afganisztáni, stb. gyalázat kapcsán már meglehetõsen megcsappant, de világ vezetõ zsidósága hatalmi és nyereségvágyától vezérelve Irán elleni háború kirobbantásáról nem mond le és ezt valószínûen keresztül is viszi, Amerika, Európa népeit mindenképpen berángatja.
Hogy már eleve bevonták –e az egyesült államokat, NATO –t, EU – t és a „ Magyar Nemzeti Csúcs" (Melyen nem volt egy magyar sem.) is részben ezért volt – e, nem tudom. De nem nagyon tévedek, ha azt állítom, hogy valamilyen célra irtózatos mennyiségû pénz kell, melyet már vagy kivontak a bankokból és a nép zsebébõl, melyet utána kell tölteni, vagy valóban beindult a válság és a háborúra kell a néptõl elvenni.
Az üres Magyar katonai bázisok, tönkretett, megkaparintott, személyzetétõl megfosztott Magyar kórházak, a Magyar élettér, szerintük kitûnõ bázis lehet az ilyen aljas, persze mint mindig, rendre megideologizált háborúhoz.
De hiba fog csúszni a számításba, mert akkor biztosan eljön az idõnk!
Kõmûves Géza, Sopron.