Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2008. október 15., szerda

1.140 - Dr. Drábik János: Fosztogatók III. - Pénzügyi léhûtõk szuper fizetésért - Az ország valódi kormánya; a Nemzeti Bank

Betreff: Fosztogatók III. - Pénzügyi léhûtõk szuper fizetésért - Az ország valódi kormánya; a Nemzeti Bank
Datum: kedd, 2008. október 14.
Von: ERA

Tisztelt Kollégák,
Figyelmükbe ajánljuk az alábbi írást, mely szabadon felhasználható.

dr. Drábik János elõadásának 12. részes írott változata. 3. rész
A következõ részeket hetente küldjük. TisztelettelAudie Rácz Era, Fort AndrásSzabad Riport / Terra IncognitaInternetes Magazin( www.szabad-riport.gportal.hu / www.terrainc.gportal.hu)FOSZTOGATÓK III.

PÉNZÜGYI LÉHÛTÕK - SZUPER FIZETÉSÉRT

AZ ORSZÁG VALÓDI KORMÁNYA; A NEMZETI BANK

A GYURCSÁNY KORMÁNY CSAK EGY SZÍNJÁTÉK!

Dr.Drábik János elõadásának írott változata, a helyszínen felvett hanganyag alapján
- Harmadik rész -

..."Simor András... azt is megmondom, hogy miért hazaáruló: Mert most is azt mondja, hogy még további 2500 milliárdot kell kivonni az országból azért, hogy ez a Nemzetközi Pénzvilág változatlan mértékben jusson hozzá a profitjához!... >> Mert a megszorításoknak, és ennek az egész fosztogatásnak semmi értelme nincs!... >> Azért mondom, hogy léhûtõk, mert semmiféle haszna nincsen a munkájuknak! Csak kára! Csak kára! Hiszen ettõl ment tönkre az ország! És a Népnek fogalma sincs arról, - hogy azok, akik állandóan kirabolják, leszívják, - azok a Nemzeti Bank Vezérkarában ülnek..."

..."Nos, ezek a Szuper Gazdag Bankárcsaládok, - a különbözõ befektetési intézményeken keresztül, és a kereskedelmi bankokon keresztül, - szedik be ezt a pénzt.
Tehát a Magyar Nép elveszítette a termelõ vagyonát, - és ez a vagyon, ezeknek a Szuper Gazdag Bankárcsaládoknak a részvény vagyonába lett beolvasztva.
És a nép, ezek után egy kis idõ múlva; - elveszítette azt a valódi értéket hordozó devizát is, - amit ezért a vagyonért mégis csak megkapott. Az egy ötödét megkapta, de azt is elveszítette.
De azt a pénzt is elveszítette, amit ennek a devizának a megkettõzésével elõállított, (a 20 milliárd dollárnak megfelelõ játékforintot,) amit a levegõbõl elõállított ez a Cseléd Intézmény, - a Nemzeti Bank, - az ország igazi kormánya, - amelynek olyan hazaáruló vezetõje van, mint Simor András. És, hogy miért hazaáruló? - Mert most is azt mondja, hogy még további 2500 milliárdot kell kivonni az országból azért, hogy ez a Nemzetközi Pénzvilág változatlan mértékben jusson hozzá a profitjához!
Mert a megszorításoknak, és ennek az egész fosztogatásnak semmi értelme nincsen!
Bár ezzel nem akarom a Másodlagos Kormánynak, a Látszólagos Kormánynak, a Színjáték Kormánynak a szerepét csökkenteni! Csak azt akarom hangsúlyozni, hogy az a Kormány, amit mi kormánynak nevezünk az egy másodlagos! Szekunder. Csak fiskális hatásköre van. Úgymint adót szedhet be, költségvetést készít, stb.
De az igazi döntéseket, a Monetáris Hatalom birtokosai hozzák. Pénzkibocsátás, pénzbevonás, kamatszabályozás, árfolyam szabályozás, és így tovább. Hitelezési rendszer, - ez mind, mind, nem a látszólagos kormány, - Gyurcsányék - kezében, hanem az igazi kormány, - a Nemzeti Bank kezében van!
Amelynek semmilyen politikai felelõssége nincsen! És ez az a hely, ahol közpénzbõl, közállásban, olyan fizetése van valakinek, mint Simor Andrásnak, - 7 millió 400 ezer forint a havi fizetése! Nem beszélve, a többi körülötte lévõ léhûtõrõl, mint pl. Király Júlia, meg a többiek, akik szintén majd ennyit keresnek, - bár nem pontosan ennyit, valamivel kevesebbet.
Azért mondom, hogy léhûtõk, mert semmiféle haszna nincs a munkájuknak! Csak kára! Csak kára! Hiszen ettõl ment tönkre az ország! És a Népnek fogalma sincs arról, hogy azok, akik állandóan kirabolják, leszívják, azok a Nemzeti Bank Vezérkarában ülnek.
Akiket persze Baselbõl irányítanak, a Bank of Internatoinal Sentlement székházából, - meg most már Frankfurtból, az European Central Bank - Európai Központi Bankból.
És természetesen a Nemzetközi Pénzvilág Vatikánjából, a City of London-ból, - ami persze nem azonos Londonnal, - hanem azon belül, tulajdonképpen egy elkülönülõ Állam, - saját közigazgatással, saját rendõrséggel, és így tovább. Ugyanolyan külön álló egység, mint mondjuk Rómában a Katolikus egyház központja, a Vatikán. - DE EZ A PÉNZ EGYHÁZÁNAK A KÖZPONTJA.
Na, most, mi történt tehát azzal a bizonyos 20 milliárd dollárral, amelyet az eladott Nemzeti Vagyonért kapott az ország?
Az történt, hogy a Nemzeti Bank, - különbözõ technikákkal visszajutatta azoknak a küföldi pénzoligarcháknak, akik a Nemzettõl megszerzett termelõi vagyonért, ezt a pénzt mint vételárat adták.
De ennek fejében a Magyar Népnek, a Nemzeti Bank, - játékpénzt állított elõ, - vagyis a Forintot. De ezt a játékpénzt sem hagyta mûködni, - hanem kivonta.
Most ennek eredményeként ma ott tartunk, 2008-ban, hogy, a Magyar Nemzetgazdaságot mûködtetõ pénzmennyiség, az a Nemzeti Összterméknek a 40%-a. Ezt, csak akkor tudják megítélni önök, hogy ez micsoda egy aljas, gyalázatos bûncselekmény ez a Magyar Nép ellen, - ha tudomásul veszik, hogy az összes többi országban, az a pénzmennyiség, amellyel a gazdaságot mûködtetik, - az 200, vagy 220%! Tehát Lengyelország, Szlovákia, Csehország, Szlovénia, Románia, - és az Európai Unió összes államában 200%, vagy afölött van!
Magyarországon pedig, a Nemzeti Bank gyalázatos monetáris politikája révén, - ez mindössze a Nemzeti Összterméknek a 40%-a! Ami azt jelenti, (ugye a Nemzeti Össztermék az most 25 ezer milliárd forint,) - de jelenleg a Nemzetgazdaság egészét mûködtetõ pénz, - az mindössze csupán pedig 10 ezer milliárd forint!
Ez persze nincs mind papír formában, mert hiszen ugye ma már a pénz jelentõs része, csak elektronikus jel formájában létezik..."

Folytatása következik:
POFÁTLAN, ÖNZÕ, UZSORÁS - NEMZETKÖZI BANKÁRKASZT - A LAKÁSAINK, A HÁZAINK, A FÖLDJEINK - KELLENEK NEKIK!
Az elõadást rögzítette és lejegyezte: Fort András
Szabad Riport Tudósító Iroda
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------