Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2008. október 22., szerda

1.166 - AZ ANARCHIÁT A VILÁGEGYETEM TERMELI KI


A Szent Korona Szolgalat levelezolistaja

A lista tagjai tudjak es erzik, hogy a Szent Korona tagjai és teljesitik az ehhez fuzodo kotelezettseguket.
A lista celja:
Azoknak a magyar embereknek a ismeretkozlo és ismeretcserelo foruma, akik a Szent Korona eszme altal meghatarozott gondolkodasi moddal dolgoznak a liberális diktatura gondolkodasi modjaval rank kenyszeritett gyarmatbirodalmi elnyomas ellen.
A lista moderatora jogosult arra, hogy a lista celjaval ellentetes irásokat ne hozza nyilvanossagra es azok lista-tagsagat megszuntesse, akik a cellal ellentetesen akarjak hasznalni a listat.

Leiratkozas a listarol: https://www.pannoniatv.hu/levlista/signoff/hir


Betreff: [eunyet.hu] [SPAM] AZ ANARCHIÁT A VILÁGEGYETEM TERMELI KI
Datum: kedd, 2008. október 21.
Von: Halász József dr.
An: Kutasi József - Budapest
AZ ANARCHIÁT A VILÁGEGYETEM TERMELI KI!
Az USA szervezett gazdasági és pénzügy buktatása!

A következõ hír igaz, de az USA és Nyugat-európai gazdasági és pénzügyi társadalomtörténet mérhetetlen hátrányos kihatással lesz Közép-Európára és számos államra is. Hosszabb távon a legnagyobb haszonélvezõk között tetten érhetõek Kína és az Orosz állam. A közeljövõben, 2009. évben nyilvánosságra kell, hogy kerüljön a még titkos Keleti, Afrikai, Ázsiai államok küszöbön álló gazdasági változásnak szervezett összefogása. Már nem lehet megállítani az USA gazdasági és pénzügyi romlásának folyamatát. Az USA háborúzni, készült, hogy így húzza ki a gazdaságát a bajból, de az Orosz és a Kínai állam vezetése értésre adták az USA Elnökének, hogy Irán stb. megtámadáshoz nem járulnak hozzá. Az USA gazdasági megbuktatása tekintetében már 1998. év kezdetétõl tervezik. Az USA már éveken keresztül tudta a mai részben kezelhetetlen gazdasága kimenetelét, ezért a gazdasági bajok megmentése érdekében a legbefolyásosabb, leghatalmasabb pénzügyi köröknek a bevonása rendszeresen tetten érhetõ volt. Az EU közösségének létrehozását teljes gõzerõvel, támogatta az USA, de nem jött össze a várt haszna. Hangtalanul szervezõdnek az USA ellen egyes Közel-keleti és az Afrikai, Ázsiai államok. Szupertitkos gazdasági és katonai hírszerzõk álnak az ügy hátterében.
Legmagasabb szintû különleges katonai hadmûveleti tervezõk például (Szovjonov Orosz csoport) (Juncsing Kína csoport) segítik a gazdasági és pénzügyi szakembereket a gazdasági és pénzügyi tervezésben. A szupertitkos hatalmasok között van: Kína, Irán, India, Oroszország stb. Nem kizárt Japán közremûködése sem. Irán tikos gazdasági mûveletként, kezdeményezte, hogy USA dollárt a csatlós országok 2009. január idõpontjától ne fogadják el. Kína az Orosz államvezetésnek lényegében fogadalom alatt megígérte, hogy a Kínai Jüan-t az USA kérésre sosem fogja leértékelni. Az egész világban szétszórt Kb. 30.000 Kínai gazdasági üzletemberek - gazdasági hírszerzõk - tagjait folyamatosan hazarendelik fontos ügyben. Irán szeretné elérni, hogy 2009 és 2010 között az olajtermelõ országok csökkentsék az Amerikának szállított olajat.
Kína célzást tett arra, hogy a fenti idõponttól átveszi az USA-tól vissza fogott olajat, amennyiben a hosszú távú kötelezvényt az érdekelt felek fel, tudják mondani. Megjegyezni szükséges, hogy a gazdasági és pénzügyi bonyodalom ki hat az egész világ országaira. Az érintett Keleti, Afrikai, Ázsiai stb. államok 2007. decemberében (szigorú bizalmas körülmények között) egységesen titkosították határozatuknak megfelelõen az teljes nemzetgazdaságot, érintõ készletnyilvántartásukat. Az a gyanú, több mint gyanú, hogy Kínai az Olimpiai építkezésben és rendezésben már a szupertitkos szervezet szakmai irányítással történt. Az USA gazdasági és pénzügyi érdekeinek rendezése érdekében bizalmas csatornákon számos állammal tárgyalásokat folytat. Azonban a világegyetemben fennálló világgazdasági kérdések megoldása mégiscsak Kína kezében van mivel Kínai államnak minden USA polgárának 5000 USA $ tartozása van.
Legyen figyelmeztetõ nemzetközi szinten a Magyar õshagyományok népi mondása, hogy a jegenye-fák nem nõnek az égig és egyszer mindennek lejár a szavatossági ideje.

2008. július 11.
Urbán Szabó József
A Magyar Családok Országos Szövetségének
Elnöke
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------