Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. március 29., csütörtök

12.329 - Magyarország Kormánya > Minden életkornak megvan a maga szerepe

Feladó: Magyarország Kormánya
Dátum: 2012. március 28. 18:30
Tárgy: Magyarország Kormányának hírlevele
Címzett: jozsef@kutasi.eu



Magyarország Kormányának hírlevele 2012-03-28
Földhaszonbérleti szerződések átadása a Művészetek Magtárában

Az Aggteleki Nemzeti Parkban folytatódott a vidékfejlesztési miniszter és a környezetügyért felelős államtitkár nemzeti parkokat népszerűsítő sorozata, melyet januárban indított Fazekas Sándor. A kezdeményezéssel a tárca vezetőinek az a célja, hogy népszerűsítsék hazánk természeti értékeit, és felhívják a figyelmet a nemzeti parkok különleges szerepére és élmény gazdag ritkaságaira.

Gyorsabb és átláthatóbb építésügyi engedélyezési eljárások

Az ÉTDR bevezetésével jelentősen felgyorsulnak az építésügyi engedélyezések, ami az állampolgárok és a szakhatóságok szempontjából egyaránt fontos – húzta alá Szaló Péter, a Belügyminisztérium területrendezési és építésügyi helyettes államtitkára a rendszert bemutató sajtótájékoztatón.

Minden életkornak megvan a maga szerepe

2012 az aktív idősödés és a nemzedékek közötti szolidaritás európai éve. Ebből az alkalomból rendeztek konferenciát a Központi Statisztikai Hivatalban (KSH), ahol felszólalt Soltész Miklós szociális államtitkár és Asztalosné Zupcsán Erika szociálpolitikáért felelős helyettes államtitkár.

A nap képe

Fazekas Sándor brazil kollégájával Jorge Alberto Mendes Ribeiro Filhoval, a Brazil Szövetségi Köztársaság mezőgazdasági, állattenyésztési és élelmezésügyi miniszterével tárgyalt (Fotó: Pelsőczy Csaba)