Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. március 30., péntek

12.361 - Magyarok Szövetsége


Az EU-nak állítólag nincs joga a földjog harmonizációjára.

Az EU-nak állítólag nincs joga a földjog harmonizációjára.

A minap kaptam hírt, hogy az Országgyűlésben Vona Gábor kérdőre vonta a miniszterelnököt a földvédelem ügyében, s azonnal vita követte az interneten, s ebből idézek most:
„Nem tetszik ez nekem, hogy ennyien meg szeretnék "védeni" az én földemet...egyetlen dédunokaként örököltem dédikémtől több tíz hektár földet/erdőt a nyugati határszélen, amit most jobb híján - no meg spekuláns megfontolásból is - kiadtam művelésre (én lassan már öreg vagyok a megművelésére, gyerekeim külföldre pályáznak, nem akarnak itt maradni). Alig várom, hogy megnyíljon a piac, és a valódi kereslet felhajtsa az árakat e téren is, és a néhány km-re lévő földekhez hasonló osztrák áron tudjam értékesíteni.”
Ide vezet az alkotmányos jogtudat hiánya, amely a hazai értelmiség - ezen belül leginkább a jogászok és a pártpolitikusok - bűneként nem juthat el a magyarok tömegeihez. Hiszen még ma is, az egykori egyetemi párttitkár vezethet alkotmányjogi tanszéket, így a következő jogászgeneráció sem tud majd felkészülni a valóságos magyar alkotmányból.

Nyilatkozat

 

A Banki Adósok Érdekvédelmi Szervezete (Kásler Árpád képviseli), Makkos Albert közgazdász, Dr. Madari Tibor által képviselt Pénzügyi Szervezetek Lakossági Figyelője, a Devizaadósok Érdekvédelmi Szövetsége (Tilk László Géza elnök képviseli), Soltész Sándor közgazdász, Közvagyon Résztulajdonosainak Polgári Jogi Társasága, a Fehér Kéményseprők Szövetsége (Dabasi Tamás képviseli) és a Magyarok Szövetsége Mozgalom az alábbi közös nyilatkozatot tesszük:

IGAZSÁGOT A GAZDÁKNAK! IGAZSÁGOT MAGYARORSZÁGNAK!

 

Gazdatüntetés 2005-2012

A 2005-ös gazdatüntetés történelmi folyamatokat indított el, melyek gyökeres változást hoztak Magyarországon. 1000 traktor állt Budapesten a „Gazdák terén” 3 hétig, amíg a tárgyalások eredményre nem vezettek. A traktorok március 13-án hagyták el Budapestet, és most, 7 év után visszatérnek képviselőik, mert jelezniük kell az ország vezetőinek és a magyar népnek, hogy a dolgok nem jó irányba haladnak. Veszélybe került minden, amiben hittek, veszélybe került a magyar föld, a magyar vidék.

MOGY – egy hétvége, Kárpát-medencei nemzeti összetartozásunk jegyében

 

A Magyarok Szövetsége, Kunszentmiklós Város Önkormányzata és az Országos Baranta Szövetség 2012. augusztus 17. és 20. között közösen rendezi meg a Magyarok Országos Gyűlését a Kunszentmiklós határában fekvő tájvédelmi területen, Bösztörpusztán.