Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. március 30., péntek

12.349 - Segítséget kér a Fehér Kéményseprők Szövetsége

www.nemzetihirhalo.hu *************

Segítséget kér a Fehér Kéményseprők Szövetsége 

A Fehér Kéményseprők Szövetsége Kér SEGÍTSÉGET, hogy Székesfehérváron a Kadocsa utca 50-ben (2012. 03. 30) PÉNTEKEN 10-kor a végrehajtó ismételt TÖRVÉNYELLENES kilakoltatását megakadályozzuk. 

A Székesfehérvári Városi Bíróság nem függesztette fel a kilakoltatást, amit egy héttel ezelőtt is megpróbált, helyette átrakta a Pesti Központi Kerületi Bírósághoz. 

A Székesfehérvári Jegyzőjéhez bírtok védelem lett beadva és ő közölte az érintettel, menjen vissza 1 hónap múlva. EZ AZ ÖNKORMÁNYZAT "NEM TESZÜNK SENKIT AZ UTCÁRA". Kérlek benneteket, hogy menjünk mindannyian segíteni a kilakoltatás megakadályozásában, ne kerüljön újabb család az utcára. 

Tudni kell, hogy a végrehajtást Kérő a ZEE Capital, New Chance Credit, Otthon Támasz egyesület, Bűnözői csoport, akik ellen a PSZÁF Közérdekű keresetben első fokon PERT NYERT, a sorozatosan elkövetett törvénytelenségeik, bűncselekményeik, valamint az embertelen adósok kirablása végett indultak büntető eljárások ellenük. 

"A New Chance Credit ellen is van már elsőfokú ítélet, a bíróság 2011. november 29-én 13 pontban mondta ki érvénytelennek a pénzügyi szolgáltató üzletszabályzatának és szerződésmintáinak feltételeit valamennyi érintett ügyfél esetében. Ilyen érvénytelenített kikötés volt például, hogy ha az adós nem hosszabbítja meg a hitel teljes futamidejére a pénzügyi szolgáltató opciós vételi jogát (a jogszabály öt évre ad erre lehetőséget), a hitelező felmondhatja a szerződést, illetve, ha az adós aláírja a hitelszerződést, lemond a Ptk.-ban biztosított esetleges megtámadási vagy végrehajtás-felfüggesztési jogáról. 

A Zee Capital ellen 2010. április 8-án nyújtott be közérdekű keresetet a felügyelet, a vele szemben támasztott kifogások hasonlóak, mint New Chance Creditnél. A Magyar Ingatlanhitel Pénzügyi Zrt.-vel szemben indított perben február 15-én volt az első tárgyalási nap. A PSZÁF több szerződéses kitételt kifogásol, így többek között azt, amelyik a végrehajtási eljárás kapcsán egy jövőben bekövetkező bizonytalan eseményre vonatkozóan előre kiköti az adós megtámadási jogról való lemondását. A bíróság szerdán előkészítő irat benyújtására kötelezte a társaságot, a következő tárgyalás, egyben az ítélet április 25-én várható." 

Fel merül a kérdés és kérjük a hivatalos szervek (rendőrség, ügyészség) ezen állásfoglalását is, hogy létezik az, hogy egy hivatalos személy, mint az önálló bírósági végrehajtó a "csaló bűnözők" utasítására cselekszik, és rabol, MELYHEZ, a MAGYAR RENDŐRSÉG ASSZISZTÁL, azzal, hogy védelmet biztosít a végrehajtó hivatali visszaéléseinek? 

Tisztelettel felkérjük az Országos Rendőr - Főkapitányt, Megyei-, Városi Rendőrkapitányokat, hogy saját hatáskörbe intézkedve TAGADJÁK MEG a BŰNCSELEKMÉNYT ELKÖVETŐ VÉGREHAJTÓTÓL A RENDŐRI VÉDELMET, és NE adjanak biztosítást a VÉGREHAJTÓK HIVATALI VISSZAÉLÉSEIKHEZ! 

2012. március 30.