Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. március 29., csütörtök

12.340 - Magyarország Kormánya > A kormány hadat üzent a spekulánsoknak

Feladó: Magyarország Kormánya
Dátum: 2012. március 29. 17:06
Tárgy: Magyarország Kormányának hírlevele
Címzett: jozsef@kutasi.eu


Magyarország Kormányának hírlevele 2012-03-29
Befejezik a tizenegyedik kerületi "Tüskecsarnokot"

Egy 16 éve húzódó probléma megoldásáról született döntés a tegnapi kormányülésen: az eddig félkészen álló "Tüskecsarnokot" befejezik. A beruházás összértéke 5,9 milliárd forint - ismertette Giró-Szász András kormányszóvivő csütörtökön, a Vígh László kormánybiztossal együtt tartott sajtótájékoztatón.

A kormány hadat üzent a spekulánsoknak

Elfogadta a kormány a Vidékfejlesztési Minisztérium (VM) illegális földvásárlásokra vonatkozó jogszabály-előterjesztését. A szakminiszter gyors és hatékony fellépést ígér a zsebszerződések ügyében.

Még több forrást kapnak a szőlő- és bortermelők

Újabb forrásokat csoportosít át a Vidékfejlesztési Minisztérium (VM) a szőlőültetvények szerkezetátalakítási és átállítási támogatására. Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter aláírta a szőlőültetvények szerkezetátalakításának és -átállításának szabályozásáról szóló rendeletmódosítást.

A nap képe

Károlyi-Csekonics Rezidencián tartotta alakuló ülését a Nemzeti Együttműködési Alap ( NEA) a rendezvényen Szászfalvi László, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkára átadta a NEA testületi tagjainak megbízólevelét és kinevezését, ezután sor került a Tanács és a Kollégiumok első, alakuló ülésére (Fotó: MTI)