Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. március 28., szerda

12.337 - Víztakarékosság, Fogturizmus, Álmaink otthona, Mindent a tavaszról, Magyar autó

Feladó: RP Hírek

Dátum: 2012. március 25. 23:02
Tárgy: Víztakarékosság,Fogturizmus,Álmaink otthona,Mindent a tavaszról,Magyar autó
Címzett: Kutasi József Antal


Tippek a víztakarékosságra

Megisszuk, fürdünk, úszunk benne, és ezzel locsoljuk virágainkat. A víz drága árucikk, és napjainkban egyre fontosabb a védelme. Nem rég ünnepeltük a Víz Világnapját, és most újra szeretnénk felhívni a figyelmet a víztakarékos módszerekre.
bővebben>>>

Fogturista-paradicsom lett Magyarország

Mindenféle állami beavatkozás nélkül vált hazánk a fogászati turizmus piacvezetőjévé, viszont szakemberek azon a véleményen vannak, hogy az állam segítsége nélkül hamar elveszíthetjük elsőségünket. Általános vélemény, hogy hazánkban minden adott ahhoz, hogy az ország az egészségturizmus fellegvárává válhasson.
bővebben>>>

„Mit rontok el, hogy nekem semmi nem sikerül?!”

Az élet értelme, hogy hosszú távon boldog és teljes életet éljünk. Ez úgy sikerülhet, ha életünk fő területeit sikerül egyensúlyba hoznunk és tartanunk. Az egészség, család, munka, kikapcsolódás és fejlődés fő területek egyensúlyban tartásával és a megfelelő életvitel kialakításával hosszútávon boldog, teljes és sikeres életet élhetünk. Ennek megvalósításához ajánlunk egy módszert és egy eszközt.
bővebben>>>

Álmaink otthona

Amikor új otthont teremtünk magunknak, szárnyra kap a képzeletünk, és egyidejűleg lázasan kezdünk számolgatni. Vágyaink és lehetőségeink között kell megtalálni a középutat úgy, hogy otthonukat minél korszerűbben és esztétikusabban rendezhessük be.
bővebben>>>

Tavasz minden mennyiségben!

Elérkezett a sokak számára kedvenc évszakot jelentő tavasz, idén már hetek óta ragyogó időjárással vehettük észre, hogy vége a zord, hideg téli időszaknak. Emellett a meteorológiai, naptári és csillagászati tavasz is beköszöntött már. Információk, népi hiedelmek a tavaszról cikkünkben. Tudjon meg minél többet!
bővebben>>>

Magyar tervezésű villanyautó lehet a jövő autója + képek

Akár magyar tervezésű is lehet a jövő városi kisautója. Fogarasi-Benkő László, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem hallgatója a Renault-val együttműködésben 2. helyezést ért el “Bugaboo” elnevezésű tervével, a nemzetközi elektromos autó-fejlesztő versenyen.  Az autó gyártása is megkezdődhet.
bővebben>>>

Mobilra szerelhető kártyaolvasóval fizethetünk a jövőben?

Bankkártya-olvasóvá alakíthatják mobiltelefonjukat a kereskedők. Márciusban, San Francisco-ban mutatta be új szolgáltatását, a PayPal Here-t, amely a kisvállalkozások számára is lehetővé teszi, hogy bármilyen fizetési módot kezelhessenek.
bővebben>>>

Visszatérhetnek a hangsebességgel közlekedő utasszállítók

Olcsóbb, csendesebb és üzemanyag-hatékony biplánok indíthatják újra a szuperszonikus utasszállító repüléseket. Az új módszerrel elkerülhető lenne a hangrobbanás jelensége is.
bővebben>>>

Világdöntős a magyar szakács!

Magyarország is sikeresen szerepelt a Brüsszelben tartott Bocuse d’Or európai szakácsversenyen: az ország színeiben Széll Tamás megszerezte a jogot arra, hogy részt vegyen jövő januárban a lyoni világdöntőben.
bővebben>>>

A Kopaszi-gátnál lesz az új Rio

Újranyit a Petőfi-híd budai lehajtójánál tavaly ősszel végleg bezárt Cafe del Rio. A szórakozóhely tulajdonosai ismét az egykori iker, a Zöld Pardon közelébe telepítik a helyet, a Kopaszi gát telkén lévő korábbi jachtklubra kötöttek szerződést a 2012-es szezonra.
bővebben>>>

Virágzik a nemesített sáfrány + képek

A hóvirágtenger után most sáfrányban gyönyörködhettek az Alcsúti Arborétumban. A tavasz egyik kedves virágáról, a hétköznapokban csak krokusznak nevezett növényről kevesen tudjátok, hogy ősszel virágzó fajtáját fűszerként is használják.
bővebben>>>

Megújult a Budai Arborétum

Az ország egyik leggazdagabb arborétuma övezi a kertészeti felsőoktatás fellegvárának keretet adó Budapest Corvinus Egyetem Budai Campusának épületegyüttesét. Most több mint 260 millió forintos európai uniós támogatásból megújult a 7,5 hektáros Budai Arborétum a főváros XI. kerületében.
bővebben>>>
RichPOI.com - a teljesen független, bulvártól mentes, hír és vásárlói portál
Igyekszünk elkerülni a reggeli borzongással történő napindítást, ezért a pozitív és optimista szellemiséget az egész portálra kiterjesztjük. Ezáltal más cikkeink sem a bajt, a válságot, bűnt, a pesszimizmust kívánják erősíteni szenzációhajhász módon, hanem inkább a megoldást, a kiutat, az optimista hozzáállást támogatjuk.