Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. március 24., kedd

1.124 - Dr. Végvári József: A "Köztársasági Őrezred" név szerintem azt jelenti, hogy van egy ezred, mely védi a köztársaságot.

Von: Nemzeti Hirhalo

Gesendet: kedd, 2009. március 24. 15:18
An: Kutasi József (094223)
Betreff: Levél a Köztársasági Őrezrednek - Osztozkodás

 www.nemzetihirhalo.hu *************

 

LEVÉL A KÖZTÁRSASÁGI ŐREZREDNEK
Másolat: hírközlő szervek
A "Köztársasági Őrezred" név szerintem azt jelenti, hogy van egy ezred, mely védi a köztársaságot. Maguk azonban nem a köztársaságot védik, hanem:
    - egy bukott miniszterelnököt, aki maga bevallotta, hogy csalással és hazugsággal ragadta magához a hatalmat, aki azóta is folyamatosan hazudozik a magyar népnek, aki kifosztja és kiárusítja hazánkat, eladósít és földönfutóvá tesz bennünket szülőföldünkön;
     - az ország házát, melyben egy mszp-s és szdsz-es képviselőkből álló csapat randalírozik, akik egytől-egyig a hazaáruló gyurcsány fenekét nyalják, akik minden magyarellenes törvényjavaslatot megszavaznak, akik kiröhögik és gúnyolják a magyar népet, akik már nem emberek és nem képviselők, hanem egy hazaárulókból álló csürhe, és akiket a hamarosan megalakuló nemzeti kormány keményen el fog számoltatni a nemzet elárulása és az ország kifosztása miatt.
Javaslom és kérem, hogy e hazaárulók védelmét szüntessék be; a magyar nép helyben fogja hagyni erre vonatkozó döntésüket. Helyette védjék inkább a magyar népet és a köztársaságot ezektől a cégéres hazaáruló bitangoktól, mert nagyon rászorulunk ellenük a védelemre, hiszen folyamatosan testi és lelki egészségünkre törnek - a magukéra is. Bizonyos vagyok abban, hogy emiatt semmiféle hátrányt nem fognak szenvedni.
Tisztelettel:
Végvári József dr
nyugdíjas nyelvtanár