Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. március 30., hétfő

2.159 - Orbán Éva: Hazánkban mikor lesz végre annyi bátor ember, akik mint Márió felébrednek a "varázslók" hipnózisából, és véget vetnének ennek az iszonyatos szörnyű gazemberségnek?

Von: Monostori Csaba

Gesendet: hétfő, 2009. március 30. 19:17
An: Kutasi József

Betreff: A gátlástalan HAZAÁRULÁSNAK!

 

Orbán Éva:

Meddig tűröd még?

 

Idegen hatalmakat kiszolgáló Júdások egyezkednek egymás közt

 

Az a gyalázatos cirkusz, amit velünk művel Gyurcsány és bandája, valamint az 1%-os támogatottságú, idegen érdekeket képviselő, minden intézkedésével magyar érdeket sértő, parlamentbe „besegített” törpepárt, az, minden képzeletet felül múl. 

1% diktál és terrorizál 99 %-ot.

 

A hatalomban lévő bűnözők marakodnak a még megmaradt koncon. Nem érdekli azokat az ország, az emberek sorsa. Csak a konc. Meg az idegenektől kapott megbízatásuk, hogy minél kevesebben legyünk a hazánkban, s minél több hasznot húzzanak belőle. Ezt a célt szolgálja minden intézkedésük. Egyértelmű genocídium zajlik a magyar lakosság ellen, minden területen, miközben politikai elit idegen érdekeket szolgál, és a saját hasznát nézi (tisztelet a kevés kivételnek).

 

Hol van itt demokrácia? Hol van itt igazságot jelentő jogrend? Hol van itt felelősség a politikusok részéről? Egyáltalán hol szabad és független Magyarország?

 

Idegen hatalmakat kiszolgáló Júdások egyezkednek egymás közt. Adja Isten, hogy büntetésük is a biblia Júdás-sors legyen! Volt idő, hogy a hazaárulást halálbüntetéssel sújtották. Nem véletlen, hogy ezt igen gyorsan eltörölték. Ezeket a gazembereket még az országból is száműzni kellene, nemcsak a törvényhozásból, ha lenne tisztességes igazságszolgáltatás, és nem jogszolgáltatás lenne  Magyarországon.

 

Zajlik a cirkusz, ahol hipnotizálták a lakosságot a média és a sajtó segítségével, és szinte teljesen megfosztották az akaratától. S ha néha-néha néhány magyar ébredezik, a hatalmon lévők a hazai politikai rendőrség, és a közéjük kevert, azonosító nélküli idegen zsoldosokkal veretik véresre, vagy alázzák meg őket, akárcsak elődeik. Szítják a gyűlöletet, hogy megosszák az embereket. A magyarság ellen ők uszítják a kisebbségeket, és azt is ügyesen megoldják, hogy „felhasználható esetek” legyenek megfelelő sajtóvisszhanggal.

 

A forgatókönyvük szerint: hazug, valótlan vádakkal illetik azokat, akik ez ellen a szavukat fel merik emelni.

 

Most, mint a piacon a kufárok, egyezkednek. Ki, mit, milyen alku árán hajtana végre ez ellen a szegény, kifosztott, megnyomorított, megalázott nép ellen. Meddig tudják még az időt húzni, hogy ami még megmaradt, azt is elherdálják és szétrabolják, hogy rabszolgákká tegyenek a saját hazánkban? Milyen sors vár így a gyerekeinkre, az unokáinkra?

 

Napokkal ezelőtt elhitették az emberekkel, hogy a miniszterelnök lemondott. Ezt sulykolták a hírközlő szervek minden oldalon. Nem igaz! Ha lemondott volna, akkor a köztársasági elnök cselekedhetett volna. Ez, a minden gazemberséggel megáldott helytartó csak a lemondási szándékát jelentette be, azt is a konstruktív bizalmatlansági indítvány eredményességéhez kötve. Holott ilyen indítványt a képviselők - meghatározott létszámmal - terjeszthetnek az országgyűlés elé. Még nem terjesztették be az indítványt. Majd, ha lesz céljuknak megfelelő jelölt.

 

Naponta újabb és újabb alkalmatlan jelöltek neve merült fel. Akikben még véletlenül sem lehetne reménykedni, hogy magyar érdekeket képviselnének, viszont helytartóknak nagyon is alkalmasak lennének. Az viszont közös bennük, hogy korábbi tevékenységükben akad morálisan, alaposan kifogásolható több ténykedés is. Egy kis aranykészlet, milliárdos bank hiány még a legfelkészültebbnél is. Kivétel nélkül kárt okoztak az egész országnak, vagy egy közösségnek, sőt, van, akinek még emberek élete is szárad a lelkén.

 

Ki lesz hát a győztes a gazemberek közül? Melyik idegen érdekcsoport kiszolgálója lesz?

Éjszaka felröppent a hír: eldőlt. Az emberileg és erkölcsileg legsötétebb figurát támogatják, akinek büntetlenül száradnak még emberéletek is a lelkén. Tönkre tett családok, árván maradt gyerekek, a tönkre tett és kifosztott gazdák mellett.

 

Meddig tűrsz még szegény magyar népem?

Mert a vesztes Te vagy, és örökre az maradsz, ha nem veszed végre kezedbe a sorsod irányítását. Vedd már észre, hogy nemcsak két rossz között választhatunk. Egy kisebb és egy nagyon rossz között. Török vagy Habsburg? Valóban a kisebbet kell választani? Aki sohse, mert az élünkre állni? Aki szerint nem voltunk úgy öltözve? Aki mindig megtorpant a döntő pillanatban? Vajon most lesz-e benne annyi bátorság és eltökéltség, hogy felismerve a történelmi pillanatot hívjon, és az élünkre álljon? Adja Isten, hogy legyen. De ha nem?

 

Itt van az ideje, hogy a nép döntsön, és magyar érdekeket képviselő, csak magyar állampolgársággal rendelkező, visszahívható képviselőket válasszon! Hogy kiharcolja az előre hozott választásokat.

Különben Magyarország elveszett.

 

Hazánkban mikor lesz végre annyi bátor ember, akik mint Márió felébrednek a „varázslók” hipnózisából, és véget vetnének ennek az iszonyatos szörnyű gazemberségnek?

 

A gátlástalan HAZAÁRULÁSNAK!

 

Orbán Éva

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------