Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. március 20., péntek

2.068 - KÖZTÁRSASÁGI ELNÖKI HIVATAL: Tudomásunk van a levélről, melynek szerzője nem az államfő, és nem a Köztársasági Elnöki Hivatal.

Von: Dr. Á……… S………

An: 'Kutasi József'

2009. március 20.
Betreff: 2.068 - KÖZTÁRSASÁGI ELNÖKI HIVATAL: Tudomásunk van a levélről, melynek szerzője nem az államfő, és nem a Köztársasági Elnöki Hivatal.

 

Kedves Kutasi József  Úr !

Köszönöm az eddigi tájékoztató levelét, s az ezután is tisztelettel várom. Jómagam 63 éves nyugdíjas történelem szakos középiskolai tanár vagyok (történész doktor és és politológus is egyben) és református magyar ember. Megvallhatom őszintén, nincs rend kis hazánkban…a liberális át-és megmentett hatalom és gazdaság háttérbe szorította magyarságunkat. Túl sok külföldi érdek gyűrűzött be hazánkba, ez nem jó. Jó lenne a Simon Wiesenthal Központtal tudatosítani, hogy előbb a saját (Közel-keleti) portájukon tegyenek rendet: emberséges törvényeket, ne pedig a mi országunkban vadásszanak a nácik bűnösök után 60 évvel, azok már kihaltak! Viszont javaslom kivizsgálni az izraeli háborús bűnösök tetteit, a Hágai Bíróság előtti felelőségre vonását a palesztin nép ellen elkövetett gaztettek miatt!

És kérem, hogy hagyjanak fel Dr. Sólyom László köztársasági Elnök urat meghazudtoló rágalmakkal, vonják ki Magyarországról az izraeli titkosszolgálat bajkeverő ügynökeit.

A magyar nép békésen akar a kisebbségeivel együtt élni, és nem kívánunk az izraeli vízágyúkból, gumibotokból és a tömegoszlatási törvénytelenséggel tarkított Moszad-típusú eljárásokból.

A mi országunk Magyarország a miénk, a magyaroké !!!!!!

 

Tisztelettel és üdvözlettel : Dr. Á…….. S………

 

D………..a, 2009. március 20.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------