Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. március 24., kedd

2.118 - És minden marad a régiben Az” államfő” is csak aszisztál. Nem tesz semmit. Bár tehetett volna. De neki sem érdeke ezek szerint a változtatás

Von: Tószegi Ilona [mailto:……………… hu]
Gesendet: kedd, 2009. március  24. 07:25
An: 'Kutasi József'
Betreff:
Ez nem csak az én véleményem.

 

Hát megy a porhintés, innen is meg onnan is. És minden marad a régiben Az" államfő" is csak aszisztál. Nem tesz semmit. Bár tehetett volna. De neki sem érdeke ezek szerint a változtatás. De a múltját ismerve nem is csodálkozom. Szerintem minden politikus csak a saját hatalmát védi. Mi lesz vele, ha elveszik a jó kis zsíros állása. Ez nem csak az én véleményem.

 

Mivel csak októberben töltöm be a 62. évemet az én 13. havi nyugdíjamat már elvették. Annak ellenére, hogy én 42 és fél évet dolgoztam, tehát bőven meg volt a kötelező szolgálati időm. Közben 4 gyereket neveltem, és most lányomnak kell segítenem, aki 3 pici gyereket nevel egyedül, egy elég hosszú távú lakáshitellel terhelve. És ha most még a szociális ellátást is meg nyirbálják, akkor már  nem tudom, hogy fognak megélni?

 

Sajnos nem én vagyok az egyetlen,akit így érint a Gyurcsány  „reform". Innen kéne kiindulni és akkor talán közelebb jöhet az igazság. Elnézést személyes ügyeim kiteregetése miatt, de valahol el kellett mondanom. Azzal, hogy politikusokhoz is eljutott előző levelem nem hat meg. Nekik nem így, ilyen fórumról kéne tudniuk, hogy élnek emberek és mit gondolnak róluk. Neki a vérükben kéne lenni a nép minden gondja, baja és nem lett volna hagyniuk, hogy a dolgok idáig fajuljanak.

 

Dávid Ibolya keze nagyban benne van abban, hogy az ország itt áll.Ha nem fordul szembe Orbánnal, magyarázat nélkül, nem gyűlöli ennyire a Fideszt, akkor most nem Gyurcsány a miniszterelnök, és nem Demszky Budapest főpolgármestere. Hát ennyi bűn hazaárulás mellett tőle ugyan mit várhatunk.

 

Sok szeretettel Ilona