Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. március 24., kedd

2.123 - Amennyiben Ön ezt nem tudja vállalni, vagy megvalósítani, azt tanácsolom, hogy hazudozó emberek támogatásával ne vállaljon miniszterelnökséget.

Von: Péteri Attila Árpád

Gesendet: kedd, 2009. március 24. 15:18
An: Kutasi József
Betreff: Nyílt levél leendő Magyarország miniszterelnökének!

 

Forrás: Nemzeti Hírháló

 Nyílt levél Magyarország leendő miniszterelnökének

Tisztelt Válság Miniszterelnök!

Tudnia kell, hogy a magyar nép akarata ellenére került a miniszterelnöki székbe, ugyanis a választópolgárok többsége előrehozott választást akar! Önt két olyan párt támogatja, amely "tele van korrupciós ügyekkel" és többször választási csalás gyanújába keveredett. Az SZDSZ ellen jelenleg is "igen lassú" eljárás folyik a rendőrségen és az ügyészségen a választási törvény megsértése miatt. Az Önt ajánló két törpepárt igen alacsony - 17 +1 % - társadalmi támogatottsága mellett képtelenség nemzeti egységet teremteni. Ha Ön valóban társadalmi békét és gazdasági felemelkedést akar, akkor az alábbiakat kell megtennie:

1.      Hivatali eskütétele után nyilatkoznia kell, hogy támogatta-e a kádári diktatúra titkos rendőrségét, vagy állt-e valaha külföldi titkosszolgálatok zsoldjában? Volt-e köze a bécsi székhelyű CWAG-nál elkövetett szabadrablásokhoz, a neve szerepel-e bármely bank pénzügyi előnyöket nyújtó VIP listáján?

2.      A társadalmi béke megteremtése érdekében nyilvánosságra kell hoznia a BM hármas csoportfőnökséghez tartozó személyek adatait, a beszervező és tartótisztek névsorát, a magyar nép leigázásában szerepet vállaló "társadalmi kapcsolattartók" neveit, az SZT- tisztek, valamint a magyar nép megnyomorítására megszerzett információk felhasználóinak névsorát. Kezdeményeznie kell, ezen személyek és családtagjaik vagyonosodási vizsgálatát, illetve büntetőjogi felelősségre vonását.

3.      Gazdasági felemelkedésünk érdekében nemzetközi pénzügyi vizsgálatot kell elrendelnie, hogy a parlamenti pártok és gazdasági holdudvaruk által külföldre kilopott pénzek visszakerüljenek az államkasszába. El kell számoltatni a pártokat, a jogtalanul megszerzett ingó és ingatlan vagyonukkal, valamint a választási csalásra szánt kétes forrású milliárdjaikkal, megvizsgálva ezek eredetét! A jogtalanul megszerzett vagyont és pénzt el kell kobozni, a bűnösök ellen büntetőeljárást kell kezdeményezni.

4.      Meg kell törnie a törvénytelenül működő negyedik hatalmi ág túlsúlyát, az írott és elektronikus sajtó hazug, gerinctelen bértollnokaival szemben sajtóetikai vizsgálatot kell lefolytatni, a jogsértő újságírókat el kell tiltani "hivatásuk gyakorlásától".

5.      A morális válságba került közintézmények, köztestületek tekintélyét vissza kell szerezni, az alkalmatlan és erkölcstelen személyeket ki kell tiltani ezen intézményekből.

6.      Azonnali hatállyal egyenlőséget kell teremtenie a multinacionális és a magyar cégek között, a külföldi cégeknek biztosított jogtalan előnyöket fel kell számolni, az így okozott kárt meg kell téríttetni velük.

7.      Teremtsen jogállamiságot, biztosítsa a jogegyenlőséget és jogbiztonságot biztosítsa demokratikus jogállam működési feltételeit.

Ezek a minimális feltételek, Magyarország újjászületéséhez. Amennyiben Ön ezt nem tudja vállalni, vagy megvalósítani, azt tanácsolom, hogy hazudozó emberek támogatásával ne vállaljon miniszterelnökséget.

Tisztelettel:

Balogh Gyula
MNSZ elnök

u *************