Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. március 21., szombat

2.084 - Lengyel Károly: A HÚR - Nyílt levél Orbán Viktornak! Teljesítse a magyar nemzet felé kötelességét! Nincs más lehetőség! Most azonnal!

Von: karolyorama@gmail.com

Im Auftrag von Apu Lengyel
Gesendet: szombat, 2009. március 21. 17:03
An: orbanviktor@orbanviktor.hu; viktor.orban@parlament.hu
Cc: Kutasi József

Betreff: A HÚR - Nyílt levél Orbán Viktornak

A HÚR

Tisztelt Orbán Viktor Elnök Úr!

Ez a rendszer senkit és semmit nem tisztel.
Ez a rendszer senkire és semmire nincs tekintettel.
Ez a rendszer bukásra van ítélve!

Tudnia kell, ezt a levelet Önön kívül nagyon sokan fogják olvasni.
Tudnia kell, ez az ország forrong.
Tudja, hogy összeomlás előtt állunk.

2009. március 15-én este olyan események történtek a magyar fővárosban, ami párját ritkítja az utóbbi idők vörös-vezérelt rendőrterror sorában.

Bizonyára Ön is értesült ezekről az eseményekről. Nem tisztem senki mellett szólnom fogadatlanként. Az azonban, mint ez esetben bármely magyar választópolgárnak, kötelességünk felemelni a szavunkat a sűrűsödő és egyre durvább rendőrterror ellen.
Jól tudjuk, aki ezt a terrort elvárja és vezényli, nem más, mint a jelenlegi miniszterelnöknek nevezett egyén. Fegyveresei védik mára csupán, senki más!

A helyzet Magyarországon pattanásig feszült.
Úton-útfélen arra várnak a magyarok, hogy legyen végre vége ennek a tarthatatlan helyzetnek. Ma egy engedélyezett tüntetést vernek szét idő előtt, holnap egy politikai vicc elmondása miatt fognak Recskre, vagy Kistarcsára, esetleg Hortobágyra vinni bárkit. Csak idő és elmeállapot kérdése!

Értse meg végre Elnök Úr, hogy itt a vége!
Elmúlt a szép beszédek ideje. Igen, ma minden magyar úgy van öltözve, hogy ugrásra készen egyetlen hívószóra vár.

Elnök Úr!

Ezt a hívószót mielőbb ki kell mondani valakinek! Ez a hívószó nem mástól kell, hogy elhangozzék, mint Öntől. Ez a hívószó, ígérete szerint úgy hangzik, hogy: Utánam!
Nem más, ez az egy szó. Utánam!

Teljesen bizonyos, hogy magyarok milliói mindent odahagyva kelnek útra, ha ezt meghallják.

Elnök Úr!

Életében egyszer hallgasson a józan eszére. Nem a hatalmi taktikák útvesztője hozza az országnak a szabadságot, hanem egyetlen szó: Utánam!

Tegye meg minél előbb! Ne gondolkozzon, mert bármelyik napon késő lehet! Nincs több elvesztegetni való idő. Nincs!
Úgy kell elhangoznia ennek az egy szónak, hogy azt minden magyar egy időben hallja és értse meg. Hazánkért!

Ma senkit semmi más nem érdekel ebben az országbgan, mint a szenvedhetetlen igát mielőbb felszámolása és a bűnösök elszámoltatása.

Gyűljön össze az Országházhoz sok millió magyar és jelentse ki, hogy innen addig el nem megy, míg a jelenlegi erőszakkal és csalással hatalmat bitorló kormányt el nem fogják, és bírái elé nem állítják.
Jelentse ki a tömeg, hogy így nem akar tovább élni, s hogy ezeket a vezetőket többé nem ismeri el vezetőjének. Ez kell! Gyorsan!
Ez az egyetlen módja annak, hogy Magyarország elkerülhesse az esetlegesen kirobbanó súlyosabb eseményeket. Nincs más út!

Azonnali, kampány nélküli új választásokra van szükség, a technikai lehetőségek szerinti legrövidebb időn belül.

S ma itt a következő hír a miniszterelnöki széket fegyverrel bitorló alakról. Lemondana a bársonyszékről, akinek a nevét kiejteni ma már szitoknak számít. Azonossá vált a káosz fogalmával, azonos a nyomorba taszítottsággal, és azonossá vált a nyílt fegyveres diktatúrával. Szemünkbe hazudott az elit arról, hogy az előző kormányfő lemondása után nem lehetséges az előrehozott választás. Ez nem igaz! Azért nem igaz, mert a törvény mi vagyunk, magyar választópolgárok.

Elnök Úr!

Nézzen tükörbe! Ön azt ígérte, ha eljön az ideje, kimondja ezt a hívószót. Nézzen körül, és mondja ki ezt a szót! Ha így tesz, két nap múlva vagy akár másnap magyarok milliói tesznek hitet a vér nélküli, békés, azonnali átmenet mellett.

Fontolja meg minden szavát, csak egyet nem tehet. Nem késlekedhet! Ma nem!

Olyan méreteket öltött a magyarok nemzeti eszményeinek meggyalázása és megalázása szervezett rendőrterrort zúdítva központilag ártatlan fejünkre, hogy békés úton nincs más lehetőség.
Minden kérés ma erről szól. Minden tekintet egy irányba szegeződik. Mindenki egy szót vár!

Gondolja át! Hívja össze vezető társait, és tegyék meg a szükséges lépéseket. Vegye fel a kapcsolatot a parlamenten kívüli nemzeti szellemű tömegek vezetőive, mert rájuk is szükség lesz! Mindenkire szükség lesz. A legrövidebb időn belül!
A szellemi harcnak vége, láttuk ez hová vezetett.
Itt az idő!

Miniszterelnök Úr!

Teljesítse a magyar nemzet felé kötelességét! Nincs más lehetőség! Most azonnal!
Kérem! Ameddig nem késő.

Budapest, 2009. március 21.

Lengyel Károly

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------