Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. március 29., vasárnap

2.147 - Általános Mozgósítás a Nemzet Védelmére! > A demonstráció pontos helyét és időpontját időben közzé tesszük honlapunkon: www.osszefogas.hu

Von: Péteri Attila Árpád

Gesendet: Sonntag, 2009. március 29. 11:35
An: Kutasi József
Betreff: Eljött a cselekvés órája!

Forrás: Nemzeti Hírháló

 

Az Összefogás Mozgalom Alapító és Támogató Tagjainak!

Eljött a cselekvés órája

Kedves Barátaink!

Nem kell Bajnai, de Gyurcsány és Fodor Gábor más szakértőjére sincs szükségünk! Mindnyájan tudjuk, hogy egyetlen céljuk a pénz további szétlopása! Azokra az MSZP-s és SZDSZ-es képviselőkre pedig végkép nincs szüksége a Nemzetnek, akik mosolyogva biztosították az elmúlt hét év szocialista - szabaddemokrata ámokfutását! Mindnyájuknak távoznia kell!

Követeljük a parlament feloszlatását és az előrehozott választásokat!
A civil szervezetek határozott lépésre szánták el magukat!

 
2009. április 5-én, vasárnap, országos nyomásgyakorló tüntetést szervezünk Budapesten! A Demonstrációt az Összefogás Mozgalom is támogatja, annak szervezésében részt vesz!


Ezért tisztelettel és szeretettel kérjük Mozgalmunk Alapító és Támogató Tagjait, hogy a demonstráción vegyenek részt! Persze ez még önmagában nem elég! Kérjük, hogy szólítsátok meg a barátokat, rokonokat, munkatársakat, szomszédokat és ösztönözzétek Őket is a részvételre! Legyen ezen a vasárnapon akár kirándulásra, kerti munkára hívogató szép tavaszias idő, vagy éppen ellenkezőleg az otthon melegében való megbújásra ösztönző hideg, szeles időjárás, egyik se tántorítson el Minket! Most minden más programot halasztani kell! Most nem lehetünk restek! Mindnyájunknak össze kell fognunk! Most erőt, egységet és elszántságot kell mutatnunk! Eljött a megosztott Nemzet újbóli egyesítését lehetővé tevő Nemzeti Katarzis lehetősége!

Általános Mozgósítás a Nemzet Védelmére!
A demonstráció pontos helyét és időpontját időben közzé tesszük honlapunkon: www.osszefogas.hu

 

hu *************