Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. március 26., csütörtök

2.133 - Senkinek ne legyen kétsége, Surányival Magyarország gyarmatosítására akarnak pontot tenni a mögötte álló politikai erők.

Von: im.kato@mobilposta.hu

Gesendet: csütörtök, 2009. március 26. 12:11
An: Kutasi József
Betreff: Tüntetést tart Surányi villájánál az előrehozott választásokért a Jobbik

 

Az előrehozott választásokért szervez tüntetést a Jobbik Magyarországért Mozgalom Surányi György hegyvidéki villája elé (XII. kerület, Kikelet u. 17. – Galgóczy u. sarok) március 28-án, szombaton 14 órára.

Mivel addigra Sólyom Lászlónak ki kell írnia az EP-választást, kampányidőszak lesz, mely alatt a pártok rendezvényei nem tartoznak a gyülekezési jogról szóló törvény hatálya alá, így nem szükséges bejelenteni sem, és a rendőrség nem is tilthatja meg azt a szokásos jogi kiskapu segítségével. Ettől függetlenül a karhatalmat három nappal korábban írásban tájékoztattuk, egyúttal jelezve, hogy „közreműködésükből” nem kérünk. A környéket várhatóan mégis (had)műveleti területnek fogják nyilvánítani, az agyonkordonozás, a kiszámíthatatlan útlezárások miatt kérjük szimpatizánsainkat, térképet hozzanak magukkal.

A Surányi-villa megközelíthető saját járművel és a Moszkva térről induló tömegközlekedéssel:
- 128-as busszal a végállomásig, onnan gyalog 100 méter (ez a busz csak 20 percenként jár, és 90 ember fér fel rá)
- 90-es busszal az Adonis utcáig, onnan gyalog 10 perc
- 155-ös busszal a Galgóczy utcáig, onnan gyalog 10 perc

A helyszín pontos megközelítéséről ezen a linken tájékozódhat.

Jobbik Magyarországért Mozgalom

Mozdulnunk kell!

Magyarországot a nemzetközi háttérhatalom eddig egy Gyurcsány nevű bábon keresztül irányította. A báb hasznavehetetlenné vált számukra, úgy tűnik, mostantól előjön az egyik bábmester, Surányi György személyében. Senkinek ne legyen kétsége, Surányival Magyarország gyarmatosítására akarnak pontot tenni a mögötte álló politikai erők. A volt jegybankelnök a nemzetközi tőke legmegbízhatóbb hazai szálláscsinálója, akinek csupán „térkép e táj”.

Ezt az országot csak egy előrehozott választás mentheti meg. A parlamenti pártok azonban félnek. Az MSZP, az SZDSZ és az MDF a vereségtől, a Fidesz pedig a győzelemmel járó kormányzástól. Az Országgyűléstől ezért nem várható előrelépés.

Ha Ön is úgy gondolja, hogy nem hagyhatjuk Magyarországot elveszni, ha nem akarja a foteljában ülve bevárni, amíg földönfutóvá teszik, jöjjön velünk Surányi György villája elé! Mutassuk meg neki, milyen napok várnak arra a miniszterelnökre, aki a nép akarata és felhatalmazása nélkül „ejtőernyőzik” az ország élére! El kell vennünk Surányinak és mindenkinek a kedvét, aki azt hiszi, hogy a magyar emberrel bármit meg lehet tenni. Új a jelszó: Surányi, takarodj! Gyurcsányt börtönbe!

Vona Gábor
a Jobbik elnöke

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------