Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. március 25., szerda

1.126 - A tisztességes jogvédők és roma vezetők, ha a józan paraszti eszükre hallgatnak, tudják, hogy pontosan ez a feladatuk.

Von: ERA

Gesendet: szerda, 2009. március 25. 00:57
An: Kutasi József

Betreff: "el lehet menni az országból!"

 

Audie Rácz Era, Fort András

Szabad Riport / Terra Incognita

Internetes Magazin

USZÍTÓK, TAKARODJ!

"Sokkoló beszámoló egy iskolából a cigánygyerekek viselkedéséről" címmel egy igen tanulságos és sajnos a jelen iskolai közállapotokat tükröző cikket jelentetett meg a barikád.hu

Az alábbi tanári vélemények olyan tipikus és immár generális problémákra világítanak rá, melyek nem csak a levélíró iskolájában tapasztalhatóak. Sőt nem csak az iskolákban, hanem bármely közösségben, vagy az utcán, a mindennapokban is.

Azért fontos minél több fórumon közreadni, hogy az ilyen félművelt mohácsiviktóriák meg a hasonszőrű "jogvédők" és bűnöző kolompárorbán félék mérhetetlenül ostoba,  rasszista fröcsögéseinek senki se üljön fel. 

Mivel az effélék, a szoclib dörgölőzésük közben épp olyan demagóg hazudozókká és korruptakká kupálódtak, mint azok, akiknek az asztaláról kunyerálják a "morzsákat" és nyalogatják mocskos talpukat, ezért fontos, hogy lássuk minden szavuk álságos.

Nem mástól kell elvárni a megoldást, vagy gondoskodást! Saját maguknak kell tenni boldogulásukért. A megélhetésért pedig dolgozni és nem bűnözni kell!

Ahhoz pedig, hogy munkát kapjanak, meg kell tanulniuk, viselkedni, szocializálódni (esetleg írni, olvasni,), és nem utólsó sorban becsülettel dolgozni. Ez pedig szemlélet-, és értékrendváltást követel, - mégpedig nagyon sürgősen.

A tisztességes jogvédők  és roma vezetők, ha a józan paraszti eszükre hallgatnak, tudják, hogy pontosan ez a feladatuk. Épp az ő dolguk, hogy uszítás, és a cigányság rombolása helyett, tegyenek végre valami hasznosat is azok felemeléséért, akikért állítólag "dolgoznak", akiket képviselni akarnak!

Ha pedig erre képtelenek, akkor gyorsan álljanak félre, és adjanak helyet azoknak, akiknek valóban fontos a cigányság felemelése, segítése! Addig azonban míg politikusi-, jogvédő-, vagy roma vezető szerepben tetszelegnek, addig nem mások, mint megélhetési bűnözők!

A megélhetési bűnözőknek pedig nincs helye sem a közéletben, sem a tisztességes emberek között. Halgassanak ex vezérükre: "el lehet menni az országból!" - a harácsolt javak nélkül!

 Audie Rácz Era