Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. március 31., kedd

2.164 - ORSZÁGOS CIVIL DEMONSTRÁCIÓ 2009. ÁPRILIS 5. 14.00 ÓRA - BUDAPEST, HŐSÖK TERE

Új kezdet a Hősök terén? - "Cél az előre hozott választás"
2009-03-31 20:28 hírTV

Több tízezer embert vár a Hősök terére a Civil Összefogás Fórum az előre hozott választások melletti kiállásért - mondta el Fricz Tamás, a demonstráció kezdeményezője. A civilek célja, hogy összefogja hazánkban azokat az erőket, akik egyértelműen kiállnak azért, hogy változások történjenek hazánkban.
"A Civil Összefogás Fórum néhány nappal ezelőtt alakult, mivel egyre többen szeretnék hallatni a hangjukat a mostani kormányzati vákuumban" - mondta el Fricz Tamás politológus, a legnagyobb ellenzéki párt oldalának adott videóinterjújában. A szakértő elmondta, hogy eddig 124 szervezet csatlakozott a fórumhoz, de folyamatosan jelentkeznek újabb egyesületek. Fricz kifejtette, hogy mozgalmukkal szeretnének a civil társadalomnak szervezett keretet adni. Az összefogásban szerepelnek civil, gazda és polgári körök, valamint egyházi szervezetek is - mondta a politológus.
A vasárnapi Hősök terei rendezvény kapcsán Fricz kifejtette, hogy céljuk az előre hozott választás melletti kiállás lesz. A civilek mindenkit várnak vasárnap délután, akik szeretnének változást az országban. Fricz a résztvevők számát illetően legalább 100 emberre számít. A rendezvényen többek között felszólal Makovecz Imre, Bencze Izabella. (MNO)

ORSZÁGOS CIVIL DEMONSTRÁCIÓ
2009. ÁPRILIS 5. 14.00 ÓRA
BUDAPEST, HŐSÖK TERE

______________________________________________________________________--