Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. március 22., vasárnap

2.095 - A Fidesz tájékoztatja Magyarország polgárait, hogy nem kezd tárgyalásba semmilyen új kormány alakításáról sem. A Fidesz hétfőn kezdeményezi az Országgyűlés feloszlatását.

Von: Nemzeti Hirhalo

Gesendet: vasárnap, 2009. március 22. 07:51
An: Kutasi József (094223)
Betreff:
www.nemzetihirhalo.hu *************

 

A Fidesz Elnökségének közleménye
2009. március 21., 18:29 fidesz.hu

A Fidesz tájékoztatja Magyarország polgárait, hogy nem kezd tárgyalásba semmilyen új kormány alakításáról sem. A Fidesz hétfőn kezdeményezi az Országgyűlés feloszlatását.

Hét év MSZP-SZDSZ kormányzás eredményeképpen a magyar gazdaság zuhan, az államadósság fojtogat, az üzemeket bezárják, egyre többen kerülnek az utcára, emberek millióinak jövője vált bizonytalanná. Az országot anarchiába, zűrzavarba vezették, válságba és kilátástalanságba kormányozták.

A rendszerváltás óta legnagyobb megszorítás előkészítése folyik. Az MSZP az emberek szemében már régóta bukott párt. Egy bukott párt, amely az ország érdekében sem képes lemondani a hatalomról. Egy bukott párt, amely az emberekkel akarja megfizettetni a kormány kudarcainak árát. Egy bukott párt, amely még most is azon ügyeskedik, hogy valamiképpen a hatalomban maradhasson. Egy bukott párt ne alakítson kormányt Magyarországon!

Ez a válság az emberek életéről szól, ezért Magyarország új irányáról az embereknek kell dönteniük, nem pedig az MSZP-nek. Új kormány csak a választópolgárok akaratából születhet, ezért a Fidesz tájékoztatja Magyarország polgárait, hogy nem kezd tárgyalásba semmilyen új kormány alakításáról sem.

Az MSZP-kormány az ország szégyene, az előrehozott választás az ország érdeke. Eljött a pillanat, amikor mindenkinek el kell döntenie, mit támogat: az ország szégyenét, vagy az ország érdekét. A Fidesz hétfőn az Országgyűlésben kezdeményezi az Országgyűlés feloszlatását, hogy hazánk polgárai kezükbe vehessék az ország sorsát és előrehozott választáson dönthessenek közös jövőnkről.

A Fidesz - Magyar Polgári Szövetség Elnöksége

Vészhelyzet, Államcsőd!

Gyurcsány Ferenc lemondási szándékát a szocialisták a jövő hét folyamán el fogják fogadni, és így megbukik a hatalmat bitorló illegitim miniszterelnök és a kormánya is. Az elkövetkezendő napokban nem a pártok reakcióit, és nem a lehetséges utódot érdemes figyelemmel kísérni, hanem a pénzügyi mozgást, a Forint árfolyamának várható drasztikus zuhanását, majd az államcsőd bejelentését.

Javasolom tehát, hogy az első komoly árfolyamzuhanásnál, aki teheti, mielőbb mentse a menthetőt, vegye fel pénzét -ha még van- a bankokból, és lehetőleg Euró, vagy Svájci Frank formában helyezze biztonságba! További javaslatom, hogy készüljenek a krízisre tartós élelmiszerrel, ásványvízzel, tűzifával, gyertyákkal, és az önvédelemhez szükséges eszközökkel!

Fáber Károly
Rendszerváltó Fórum

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------