Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. március 31., kedd

2.162 - Perjés Andrea: "A szó veszélyes fegyver!" Igaz vagy hazug? Tisztán kell most már látni az igaz és hazug proféták között!

Nyílt levél!

Von: pandrea@szksz.hu
Gesendet: kedd, 2009. március 31. 08:48
An: Kutasi József
Betreff: "A szó veszélyes fegyver!" Igaz vagy hazug?

Kedves Kutasi József!

 

Ön engem abszolút nem zavar, (hiszen ismerem) csak a híreikkel zavarják meg nagyon-nagyon a magyar lelkeket.

 

Ha nincsenek tisztában, hogy mit kellene közzé tenni, akkor ne költekezzenek feleslegesen inkább támogassák a Szent Koronát Szolgálók Szövetségét és erre buzdítaná ismerőseit is bárhol a világban. Nekünk nincs itthon milliárdos vállalkozó támogatónk, nincs nemzeti média nincs itt semmi, nincs jog, nincs törvény, csak hazugság szemtelen hazugság, aki nagy nemzetinek vallva magát veri a mellét a milliárdjaival. Vegyék már végre észre, hogy kinek mi a dolga a magyar haza megtartásában és felépítésében.

 

"A szó veszélyes fegyver!" Igaz vagy hazug? Tisztán kell most már látni az igaz és hazug proféták között! Mi ezt eddig, megtartani a magyar lelkeket, a saját fizetésünkből tettük, úgy hogy most már a megélhetésünk kerül veszélybe. Önökhöz is szívesen elmegyünk, és bárhova a nagy világban, hogy tudják meg végre mi az IGAZSÁG és  mit kell tenni. "A szó veszélyes fegyver!" Ennyi idő után aki nem ismeri fel, hogy mit támogasson az jobban teszi, ha előbb kérdez és utána informál. Itthon is elég  nekünk ezt kiállni, ha nem tudnak támogatni, akkor "butaságokat" ne terjesszenek (de senki a hir hálón) a nagy világban határon kívülről kérdezés nélkül, elég nekünk az itthon is.

 

Ezt az írást nyugodtan tessék közzé tenni, hátha van még MAGYAR  ember a földön aki felismeri az igazság-ót és egy emberhez méltó, igaz  emberi értékrend szerinti magyar élet megteremtésében "cselekszik" a Földön, hogy azt tovább vigyük a nagyvilágban minden nemzetnek  a saját értékrend szerinti élet megteremtéséhez, minden néphez, nemzethez, minden egyes emberhez!

 

Másnak már nincs értelme vagy értékrendet építjük minden embernek a földön vagy nem!

 

Isten áldja, szeretettel, minden igaz magyar embert a földön, Isten áldja Hazánkat és Mindnyájunkat,

 

Perjés Andrea

Szent Koronát Szolgálók Szövetsége

tel:06-20-3921139

pandrea@pannoniatv.hu

1519 Bp. Pf.:294

Támogatói szsz.:

ERSTE 11600006-00000000-26911429

 www.szksz.hu, www.eunyet.hu

 

 

Perjés Andrea: „Ennyi idő után aki nem ismeri fel, hogy mit támogasson az jobban teszi, ha előbb kérdez és utána informál. Itthon is elég  nekünk ezt kiállni, ha nem tudnak támogatni, akkor "butaságokat" ne terjesszenek (de senki a hir hálón) a nagy világban határon kívülről kérdezés nélkül, elég nekünk az itthon is.”

 

Kedves Andrea!

 

Sorai elég sértőek!  Én is kérdezés nélkül BUDAPESTEN,  jöttem a világra. Tiszta vérig magyar hazafi vagyok – gondolom - , hogy Ön is! Tudja azt, hogy az egész világon kb. 15 – 17 millió magyar, és azoknak a leszármazottjai élnek? Joguk van az információra! Írja: „elég nekünk az itthon is”! 1956 – óta miért nem változtattak rajta?

 

Mielőtt nekem ír, olvassa el a családi honapunkban található részt: „AZ ÉLETEM ÚTJA”!

 

Mi háttérben, családon belül dolgozunk! Magyarországon és a világon élő, magyar testvéreinknek, és más nemzetiségűeknek, továbbítjuk az igazságos tájékoztatót arról, ami az Anyaországban történik!

 

Minket senki nem támogat és nem ad egy darab vasat sem. Abból a kevés nyugdíjból, vesszem el azt a kis pénzt, ami erre a feladatra szükséges. Ez így jó, mert független, semleges és önálló vagyok!

 

Kutasi József – Politikai Hírfutár, egy igazságos – senkihez nem tartozó – tájékoztató! Független, semleges és önálló! Minden hozzám érkező írásokat bejegyzek, ami igazságos, és megfelel a kulturált olvasó körömnek.

 

Mivel én Önt személyesen nem ismerem, ha valahol lát szoliason meg!

Tisztelettel és szeretettel,

Kutasi József - Jóska bácsi – Jóska

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Kedves Ismerőseim, Barátaim, Rokonaim, Testvéreim és Családom!

Tisztelt Hölgyeim és Uraim!

Tisztelt Honfitársaim!

Tisztelt Politikusok!

Tisztelt Média!

Ez az írás itt egy ismétlés, mert még mindig vannak, akik nem értik meg, – hanem akadályozzák - a tiszteletbeli munkánkat!

 

Mi háttérben, családon belül dolgozunk! Magyarországon és a világon élő, magyar testvéreinknek, és más nemzetiségűeknek, továbbítjuk az igazságos tájékoztatót arról, ami az Anyaországban történik!

Nagyon sok anyagi kérés érkezik. Mi nem tudunk segíteni! A kérő leveleket sem hozzuk nyilvánosságra, mert akkor még több érkezne. Nem az a célunk! A fő feladat, mennél előbb egy új, szebb, jobb és szabad Magyarországot alkotni.

 

A külföld nem segít – csak a vagyont viszi el -  , így nekünk magyaroknak kell, saját erőnkből, a rendszer váltást el kezdeni.

Nem vagyok költő, könyv és újság író. Nem tartozok a Mediához. Önök sokkal jobban papira tudják írni gondolataikat, mind én. Írjanak, de igazságosan! Írják meg a napi életüket. Írják meg a nyolc millió lakos sorsát, … és így tovább.

 

A Jó Isten nekem ezt a feladatot adta, és én elfogadtam. Senki nem kért meg, hogy csináljam, de csinálom a Magyarországon élő testvéreim javára, hogy legyen legalább egy remény, és érezzék a változás jövetelét. Annak a két milliónak, nem kell a változás - azt tudom - de hol marad a többi nyolc millió?

 

Minket senki nem támogat és nem ad egy darab vasat sem. Abból a kevés nyugdíjból, vesszem el azt a kis pénzt, ami erre a feladatra szükséges. Ez így jó, mert független, semleges és önálló vagyok!

A Kutasi József – Politikai Hírfutárt és a Hírlevelet, azonnal beszüntetem, ha a Magyar Hazánkban, változást látok.

 

Végezetül, akiknek a villámposta címe nálam van – legyenek nyugodtak - , biztonságban van!

 

Független, semleges és önálló vagyok!

Tisztelettel és szeretettel,

Kutasi József - Jóska bácsi - Jóska

www.kutasi.eu

www.jozsef-kutasi.de

www.cserkeszbolt.de.vu

www.kutasi-jozsef.hirfutar.de.vu

---------------------------------------------