Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. március 26., csütörtök

2.134 - Magyarország csodálatos adottságokkal rendelkező ország, remek termőfölddel, páratlan vízkinccsel, gyönyörű tájakkal és tehetséges, szorgalmas emberekkel.

Von: Gőbl György
Gesendet: csütörtök, 2009. március 26. 11:48

An: Kutasi József
Betreff:
Morvai Krisztina

 

Kedves Magunkfajták! 

Fel kell emelnünk a fejünket, vissza kell kapnunk méltóságunkat és önbecsülésünket, s újra otthon kell éreznünk magunkat a Hazánkban, Magyarországon. Ez ugyanis a mi Hazánk! Mi vagyunk itt itthon, és mi itt itthon vagyunk. Ahhoz, hogy ez mindenki számára világos legyen, be kell bizonyítanunk: NEM KÜLDHETNEK RÁNK ERŐSZAKKAL EGY ÚJABB TOLVAJ, HAZAÁRULÓ MINISZTERELNÖKÖT megszállóink, hazánk kirablói, a tisztességes munkából élő emberek kifosztói és elszegényítői! 

Bárkit is jelöl ki az MSZP és az SZDSZ miniszterelnöknek, azaz a gyarmatosítók helytartójának, be kell bizonyítanunk az illetőnek, hogy a magyar emberek visszautasítják a személyét! A lakása, a munkahelye elé vonulva kell tudatnunk vele – transzparensekkel és szavakkal -, hogy nem kívánatos számunkra! Lássuk, mit szól a CIB bank, ha elnöke, Surányi úr ellen tízezrek tüntetnek központja vagy fiókjai előtt! Tudatnunk kell a kedves jelöltekkel: Ne vállalják el a miniszterelnökséget, mert vége lesz az életük nyugodt, kellemes időszakának. A nép haragjával és megvetésével fog szembesülni az a hazaáruló, aki az országromboló rablóbanda, az MSZP és az SZDSZ jelölését elfogadja. Se Surányi, se Glatz, se Vértes, se más nem reménykedhet sem megértésben, sem megbocsátásban. A magyar nép nem fogad el senkit miniszterelnöknek, kizárólag szabad, előrehozott választások alapján! Élnünk kell a vélemény-nyilvánítási és gyülekezési jogunkkal, folyamatosan tüntetnünk kell minden egyes miniszterelnök jelölt otthona és munkahelye előtt! Meg kell tudnunk róluk, melyik nagy cégnél, banknál „szolgálnak” száz minimálbérnyi fizetéseikért, s oda kell vonulnunk, felhívva a világ figyelmét a jelölt felelősségére a diktatúra fenntartásában vagy elutasításában. 

Nem engedhetjük meg, hogy a globális nagytőke, a Magyarországot gyarmatosítani kívánó hatalmi erők újabb helytartót küldjenek ránk, aki folytatná a még megmaradt kevés nemzeti vagyon külföldi kézre juttatását, piszkos magánkezekbe adását. Nem tűrhetjük, hogy olyan kormánya legyen Magyarországnak, amely a nyugdíjasokkal, az állami alkalmazottakkal, a  tisztességes munkából élőkkel kívánja kifizettetni azt a kárt, amelyet az embertelen vadkapitalizmus, a neoliberalizmus hívei okoztak. Elég volt az MSZP rémuralmából, abból a pártból, amelynek vezérei egyik nap még a kommunizmust, a munkáshatalmat hírdették, másik nap pedig fillérekért a maguk részére privatizálták a gyárakat, üzemeket, utcára téve, elárulva a munkásokat, nyomorúságba taszítva Magyarországot. Elég volt abból, hogy ők, a híveiket és minden magyart elárulók, a tisztességet nem ismerők irányítsák az országot. Saját bevallásuk szerint is hazugsággal és csalással jutottak hatalomra, itt az ideje, hogy eltűnjenek onnan! S elég volt az SZDSZ-ből, a szemkilövető törpepártból, akik ellenzéket játszottak az „államszocializmus” alatt, majd a pénz és hataloméhségüktől vezérelve rögvest szövetséget kötöttek egykori állítólagos ellenségeikkel, hogy együtt fosszák ki Magyarországot. A két százalékos törpepárt most élet-halál uraként viselkedik. Ők kívánják megmondani helyettünk, hogy ki vezesse az országot, milyen kormánya legyen a MI HAZÁNKNAK. Hát nem! Nem és nem! Előre hozott választásokat követelünk, ahol magunk dönthetünk arról, hogyan szeretnénk továbblépni, hogyan hozzuk helyre az országot kifosztók, szolgasorba döntők okozta kárt. Csak akkor fog talpraállni az ország, ha öntudatra, önbecsülésre ébredünk! Ha visszavesszük a hitet és a reményt, s visszavesszük a Hazánkat – azoktól, akik túszul ejtették.  

A megszállással szemben nemzeti ellenállást kell gyakorolnunk!

Tűntetnünk, tiltakoznunk kell a miniszterelnök jelölt ellen! Százezreknek kell a helytartójelöltek otthona és munkahelye elé vonulni és egyértelművé tenni, hogy Magyarország nem kér belőlük.   Előrehozott választásokat kell követelnünk!  Mert Magyarország a Magyaroké! 

Magyarország csodálatos adottságokkal rendelkező ország, remek termőfölddel, páratlan vízkinccsel, gyönyörű tájakkal és tehetséges, szorgalmas emberekkel. Igenis van jövőnk, itt, ezen a földön, ami a miénk, s amit nem adunk át másoknak! A helytartó jelölt s az esetleg mégis ránk kényszerített miniszterelnök ellen minden nap tüntetnünk kell. Szövetségre kell lépnünk világszerte az elnyomó, vadkapitalista, neoliberális rend ellen fellázadókkal! Nem vagyunk egyedül, erőt kell mutatnunk! 

Vona Gábor és a Jobbik hívó szavára minden civil szervezet és minden hazaszerető magyar vonuljon a miniszterelnök jelölt háza, majd munkahelye elé! Bizonyítsuk be, hogy nem hagyjuk tovább a terrorizálásunkat, a megtaposásunkat.  Elég volt! 

Magyarország sorsa nem egy szűk, elkényeztetett, önző elit belügye! A mi hazánk nem egy haveri kör kft-je és nem a globális világuralmi rend gyarmata! Elég volt abból, hogy egy néhány száz, legfeljebb néhány ezer fős bennfentes klikk saját tulajdonaként kezelje a hazánkat. Demokráciát akarunk, ahol a tisztességes magyar emberek milliói nem elszenvedői, hanem alakítói a gazdasági, társadalmi, politikai döntéseknek. Előrehozott, szabad választásokat akarunk!  Mert Magyarország a magyaroké! 
Budapest, 2009. március 26

Morvai Krisztina

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------