Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. március 22., vasárnap

2.090 - Halász József: Szeretettel kérek mindenkit, aki egyetért az alábbiakkal, és van lehetősége az EU tagországokban élő magyarok között terjeszteni, járuljon hozzá kapcsolataival Magyarország és Európa felszabadításához.

Von: Czeglédi N. József
Gesendet: Sonntag, 22. März 2009 09:40
An: Kutasi József

 

From: "Halász József dr."
Sent: Sunday, March 22, 2009 8:07 AM
To: hir@szksz.hu; Hirhalo Admin
Subject: [eunyet.hu] A tettek rendszere

A tettek rendszere:

Egy németországi magyar ember részletes elemző levelére adott válaszomban összefoglaltam a most szükséges tettek rendszerét a Szent Korona iránymutatásával.

Szeretettel kérek mindenkit, aki egyetért az alábbiakkal, és van lehetősége az EU tagországokban élő magyarok között terjeszteni, járuljon hozzá kapcsolataival Magyarország és Európa felszabadításához.

 

Felvetéseire adott válaszaim alapja az, hogy nemcsak jogász vagyok, hanem programozó matematikus is. Ennél fogva mindent a matematikai logika szerint rendszerezek, ami eltér attól a gondolkodási módtól, ami jelenleg uralkodik.

A Magyarok Világszövetsége és a Magyarok Szövetsége vezetőivel a konfliktus oka az a különbség, ami a súlypont meghatározásaink között mutatkozik. Biztos vagyok abban, hogy rövidesen egységet tudunk alkotni.

A Szent Korona értékrend nem csupán alkotmányossági kérdés, hanem a társadalmi együttélés minden élethelyzetére ad – az elemek összhangjával, vagyis rendszerben – iránymutatást. Ebben alapvető azonosság mutatkozik Jézus tanításaival.

Ugyanígy az EU-val kapcsolatos célokat és a magyar célokat is összhangban kell kezelni. Ezt az egységes gondolkodást tükrözi, a Szent Koronát Szolgálók Szövetségének „Szabad Magyarországot a szabad Európában!” c. munkaterve (kérem, olvassa el a http://eunyet.hu/hirlevel/090320.doc címen).

Magyarország célja a szabadság visszaszerzése, ugyanúgy, ahogyan az EU összes tagállamának is ez kell, hogy a célja legyen. (Az országegyesítés ennek lehet a következménye.) A világgazdasági válság rémisztő exkalációja ezt mindennél jobban bizonyítja.

Annak a feljelentésemnek, amelyet az Európai Bírósághoz címeztem a Lisszaboni Szerződés parlamenti megerősítése miatt, az volt legnagyobb eredménye, hogy eljutott az EU parlament pártjaihoz, így a Jens-Peter Bonde úr által (akkor) vezetett Függetlenség/Demokrácia frakcióhoz is. Ebben utaltam az államszövetség két formája, a föderáció és a konföderáció közötti alapvető különbségre is. Ezért kaptam felkérést Bonde úrtól ennek részletesebb kifejtésére. Ezt megtettem, a szentkoronai szabadság eszméje alapján. (Kérésére a „Szent Korona” kifejezés helyett a „Magyar Modell” kifejezést használtam.) Tanulmányomat „Az önigazgatás (szubszidiaritás) Pajzsa a Magyar Modell" (http://eunyet.hu/hirlevel/azonigazgataspajzsa.doc) címen írtam és – Drábik János barátom tájékoztatása szerint – a brit parlamentben igen nagy visszhangot keltett annak angol kivonata.

A tanulmány hatására kértek fel az „Európai Konföderációról szóló szerződéstervezet” elkészítésére. (http://szksz.hu/Videok/EuropaiKonfoderacio.doc, németül: http://szksz.hu/Videok/EuropaiKonfoderacionemet.doc)

Így kerül a Konföderatív Európáról szóló szerződéstervezettel rendszerbe az Ön által is ismert Szabadság Alkotmánya és a Szent Korona értékrend minden életterületre kiterjedő iránymutatását tartalmazó Alaptörvény (a hatalomgyakorlásra, az elöljárók és követek választására, valamint a jelképekre vonatkozó alaptörvény szintű főtörvényekkel együtt). Ezek a http://eunyet.hu honlapról letölthetőek.

A világgazdasági válság a thecheri-reageni neoliberális-kapitalista piaci fundamentalizmus hittételének bukását jelenti (Soros György meghatározása). Ebben a helyzetben reális lehetősége van elérnie egy konföderatív-antineoliberális erőnek az EU Parlamenti választásokon, hogy megtörténjék a föderatív Európai Unió békés átalakulása Európai Konföderációvá.

Szeretettel és tisztelettel kérem, hogy - amennyiben egyetért ezzel a gondolkodási móddal -, nézze meg annak a lehetőségét, hogy Németországban lehetséges-e június 7-én egy konföderatív-antineoliberális erőt az EU Parlamenti választáson sikerre vinni.

 

Kelt Szegeden, 2009. március 22-én.

A krisztusi örök értékrend szerinti magyar szeretettel:

Halász József, a Szent Korona alázatos szolgája

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------