Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. május 28., csütörtök

2:529 - A Kereszténydemokrata Néppárt budapesti szervezete rajzpályázat kiírásáról döntött, amelye minden magyar általános iskolás gyermeket (6 és 14 éves kor között) meghív.

Von: Molnár Béla [mailto:hirlevel-12434588833365@hirlevel.mediacenter.hu]
Gesendet: Mittwoch, 27. Mai 2009 23:18
An: antal@jozsef-kutasi.de
Betreff: Botond rajzpályázat

 

Kedves József!

A Kereszténydemokrata Néppárt budapesti szervezete rajzpályázat  kiírásáról döntött, amelye minden magyar általános iskolás gyermeket (6 és 14 éves kor között) meghív.

Múltunk, történelmünk ismerete és szeretete a záloga, hogy a következő nemzedékek is megtanulják a nemzeti összetartozást, a kölcsönös felelősségvállalást közös ügyeinkben.

Szerény eszközeinkkel ezt szeretnénk elősegíteni, és kérünk segítséget ahhoz, hogy  minél több olyan szülő, nagyszülő, nagynéni, nagybácsi megismerje pályázatunkat, akik a családjukban lévő gyerekeket a pályázatunkon való részvételre ösztönzik. A beérkező képeket folyamatosan közzétesszük interneten,  a www.keresztenydemokrata.hu oldalon, ahol mindenki naponta egyszer szavazhat is az általa legjobbnak ítélt alkotásra.

A legtöbb szavazattal lehet elnyerni a közönségdíjat. De szervezetek és magánszemélyek is csatlakozhatnak újabb díj felajánlásával, hogy minél több fiatal kaphasson elismerést az eredményhirdetésnél. Kérésre a pályázat szórólapjából tetszőleges mennyiséget tudunk küldeni.

A díjak átadására augusztus 20-án délelőtt 11-től kerül sor a Budai Várban, a Szent István szobornál. A legjobb képekből kiállítást rendezünk.

A lehető legtöbb fiatalt szeretnénk rajzolásra buzdítani, hogy az alkotó munka örömével szerezzenek újabb ismereteket múltunkról.

Az ehhez nyújtott segítséget előre is köszönjük.

Molnár Béla
KDNP alelnöke

-------------------------------------------------------------------------------------------