Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. május 31., vasárnap

2.643 - Prof. Dr. Bokor Imre: FELHÍVÁS! TISZTELT VÁLASZTÓPOLGÁROK!

Prof. Dr. Bokor Imre: FELHÍVÁS! TISZTELT VÁLASZTÓPOLGÁROK!

Június 7-én, szavazatukkal szíveskedjenek  igazolni, hogy a magyar egység létrehozásáért  eleget tesznek mind a jobboldal,  mind pedig a baloldal kérésének,  és  új  utakon, új alapokon, új felfogásban, új módszerekkel, valamint új vezetéssel kívánják talpra állítani  az erkölcsi és gazdasági csődbe vitt hazánkat.

A jobboldal már  évtizedek óta erre törekedett, a baloldal is szünet nélkül szajkózta  reformtörekvéseit,   de valami fékező tényező mindig   keresztülhúzta "nemes" szándékait. Gyurcsán eltávolítása és Bajnai "trónra léptetése" során is  megígérték, hogy mindent megreformálnak,  sőt (a nyomaték kedvéért)   "eldanolták",  hogy: "Ez a harc lesz a végső....",  és "lerítt" róluk, hogy  komolyan gondolják!

Nyújtsunk számukra segítséget a végső harcukhoz, és  (pártállástól  függetlenül) seperjük ki őket a közéletből! Minden józanul  gondolkodó ember tisztában van azzal, hogy valós rendszerváltás nem oldható meg  a régi  banda ortodox kádereivel  és holdudvaraikkal.   A minap   még   Bajnai  is utalt arra, hogy alapvető változtatásokat kell életbe léptetni,  ami a közvélemény  olvasatában azt jelenti,  a baloldal több évtizedes (gyökeresen elfuserált) kísérletezgetéseknek véget kell vetni!

A mérhetetlen hosszú türelmi idő letelt, elérkeztünk  arra a pontra: rangsorban az európai államok utolsó helyére, ahonnan nincs tovább!

Rákosi vezetésével  "rajtoltunk", Kádárral folytattuk, majd Grósz, Medgyessy, Horn álltak az "élre", végül pedig a félnótás Gyurcsánnyal és  Bajnaival jutottunk  a szakadékba, miközben (a "hosszú menetelés" során) társadalmi és egyéni tragédiák tömegét szenvedtük el. Lélekszámunk  rohamosan  csökkent,  átlagos életkorunk 8-10 évvel maradt el az európai mutatóktól,  gazdaságunk tönkrement,  adósságunk az "eget veri",  egészségügyi bázisunkat  dilettáns (Horváth Ágnes-féle) vezetők szétverték, a hazugságot kormányszintre emelték és  a korrupció elborítja az országot.

Gondoljunk   a kékcédulás választási csalásokra,   a kitelepítésekre, a   kulákverésekre,  a magyar GULAG-okra, a koncepciós perekre,  a  Kun Bélát is  felülmúló "megtorló és akasztgató",  krumplilevest kedvelő   (hazaáruló) Kádárra,  a libalegelőkön és árokpartokban, koporsó és ruházat nélkül "elkapart" (összedrótozott kezű)   mártírokra, a  hozzátartozóik testi és lelki kínzására, nemzeti szimbólumaink megbecstelenítésére,  őseink és hőseink feledtetésére, történelmünk eltorzítására,  a magyarságtól idegen  ideológiák erőszakos terjesztésére.

Gondoljunk Gyurcsány   "ámokfutására": választási csalásaira,   hazudozásaira,   hazánk "leqrvázására", békés felvonulók tönkreveretésére,    vízágyúk,  könnygázgránátvetők,  lovas rendőrök,  rendőrkutyák tömeges  bevetésére,  földön fekvők megtaposására,  nemzeti zászlónk  lábbal tiprására, "műveleti terület" létrehozására, szemkilövésekre, Gergényi  "megdicsőülésére", a haderő szétverésére, a mértéktelen   (permanens)  "rongyrázásokra", a zömében teljesen szükségtelen szóvivők, tanácsadók, és a különféle elnökségi tagok emelt színtű dotálására és semmit sem érő tevékenységükre.

Gondoljunk az adóssághalmaz  megtriplázására, az adófizetők pénzének  elherdálására, a felvett  kölcsönök  eltűntetésére, az imperialistákat  gyűlölő és  "szidalmazó"   kommunisták (bolsevikok) milliárdosokká válására,  a privatizáció "levezénylésére",  az állami  vagyonok felszámolására,  a félmilliós  munkanélkülire, a semmit sem produkáló főpolgármester  ígérgetéseire,  lebukott miniszterek  és  egyéb főguruk végkielégítésére,  számlák nélküli pénzfelmarkolások tömegeire, a "vízfejű" parlamentre és a milliárdos sikkasztók felelősségre vonásának "altatására".

Mélyen Tisztelt Választópolgárok!  Megaláztak, megvertek, kisemmiztek minket!     Göncz Árpáddal az élén,- rossz hírét keltették hazánknak: fasiszták, nácik,  antiszemiták, kirekesztők, honfitársainkat cserbenhagyók lettünk a világ szemében, és ezeket a címkéket terjesztették  egyes  SZDSZ-es  és MSZP-s EU-s parlamenti képviselőink, mérhetetlen nagy elfoglaltságuk és utazgatásuk melléktermékeként.

A rendszerváltozás groteszk minősítését jelentette a Népszabadság c. hazug napilap  túlélése és virágzása, majd a kommunizmus százmilliós áldozatáért felelős kommunista pártok és vezetőik bűneinek szemérmes elhallgatása és felelősségre vonásuk elmaradása. Felbátorodásukat   igazolja, hogy  a Thürmer-féle ortodox  bolsevikok pártja felvette a Magyar Kommunista Munkáspárt  nevet, sőt  képviselőket is jelöl  az EU-ba.

Mindezeket az MSZP   és az SZDSZ  szótlanul tűrte és tűri,  de  a spermabankból született  SZDSZ-es Horn és eszmetársai: Kuncze,  Demszky, Tabajdi, Fodor,  Magyar, Pető, Gusztos és Ungár  újévi malac visítását utánozták egy Turul szobor  vagy egy Árpád-sávos zászló megjelenése miatt, mert szelektíven működő memóriaegységükből kimaradt, hogy a kommunisták  hány  magyar  állampolgárt  likvidáltak  Sztalin, Kun,  Szamuely,  Rákosi és  Kádár  nyílt vagy  burkolt  intézkedésére.

Ők szelektív félelmet építettek ki maguk köré, megszabnák, hogy milyen legyen a zászlónk,  a címerünk,  megszabnák, hogy mit, mikor, hol és hogyan kell ünnepelnünk, új-és új törvényekkel sújtanák a véleménynyilvánítókat,  új-és új adókat vetnének ki az állampolgárokra.

Magyarország (készenléti) rendőrállammá vált, az MSZP és SZDSZ  hatalmi, média, pénzügyi, parlamenti, jogi diktatúrája  lépett életbe. A letartóztatások, a kihallgatások (vallatások) kísértetiesen hasonlítanak  a hajdani ÁVO vagy ÁVH-s  módszerekre.

JÚNIUS 7-ÉN MEGÁLLJT PARANCSOLHATUNK EZEKNEK AZ ANTIDEMOKRATIKUS ÁLLAPOTOKNAK, VISSZAÁLLÍTHATJUK AZ ORSZÁG  SZEKERÉT  A NORMÁLIS KERÉKVÁGÁSBA.

"ITT  AZ  IDŐ,  MOST  VAGY  SOHA"!

Prof. Dr. Bokor Imre

az MJB elnöke

-----------------------------------------------------------------------------------------