Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. május 29., péntek

2.602 - Tharan Marianne: Kedves Barátaim,megkérlek benneteket, hogy alábbi levelet továbbitsátok ezeknek a szemét újságoknak.

Von: Tharan Marianne

Gesendet: péntek,2009. május  29. 09:19
An: Kutasi József
Betreff: Gruss aus Ungarn

 

Kedves Barátaim,

megkérlek benneteket, hogy alábbi levelet továbbitsátok ezeknek a szemét újságoknak. (Az utóbbi hónapokban rendszeresen hazudnak a magyarok cigányüldözéséről, a Gárda cigánygyilkosságairól, a magyarok nácik, fasiszták, antiszemiták, buziüldözők, stb. Teszik mindezt a PC és a demokrácia nevében.) Az áll a levélben irónikus formában, hogy tökéletes kollégiák bizonyára perfekt tudnak magyarul, forditsák le alábbit és kérjenek bocsánatot a magyaroktól a sok gyalázásért.

Jó lenne, ha minél többen megtennétek ezt a két gombnyomást.

Ahová alul a pontokat tettem, oda kell a neveteket beirni.

 

1. továbbitás

2. cimhez alábbiakat bemásolni

3. neveteket a pontok helyére beirni

4. ***-ig kitörölni

5. elküldeni.

Legalább ennyit tegyünk a rágalom és gyűlölethadjárat ellen, ami folyik ellenünk!

Ezt a levelet pedig továbbitsátok ismerőseiteknek, hogy minél többen irjunk nekik.

Köszönettel,

Marianne

 

Sehr geehrte Redaktion,

lassen Sie diesen Artikel bitte von Ihren hervorragenden Kollegen übersetzen, die ihrer Fantaisie in Ungarn so gerne freien Lauf lassen. Vermutlich sprechen sie perfekt Ungarisch, es kann nicht so sein, dass sie diese Geschichten druckbereit von anderen bekommen! Ganz sicher betreiben sie fleissig tiefgehende und gründliche Quellen- und Tatsachenforschung. Nun, damit sie ihren Lügen einmal ein Ende setzen und sich beim ungarischen Volk vor dem Schweizer Publikum entschuldigen. Höchste Zeit.

 

Hoffentlich berichten Sie auch mal von den Tatsachen!

 

MfG

...............

 Elfogták a tatárszentgyörgyi gyilkost - cigány
2009-05-27 16:29 barikád.hu

Emlékeznek még? Tatárszentgyörgyön egy 28 éves apát és a 5 éves kisfiát sörétes fegyverrel gyilkoltak meg, miután valószínűleg Molotov-koktéllal felgyújtották a házukat. A rendőrségi nyomozás állítólag gőzerőkkel folyt, a tettesre, tettesekre 10 milliós vérdíjat tűztek ki. Közben megindult az ügy politikai üggyé dagadása is, természetesen számtalan találgatással.

A bíróság elé állított Kolompár Orbán, OCÖ vezér és Mohácsi Viktória, az SZDSZ EP-képviselője rögtön a helyszínen volt, és nyilatkozataikban élesen elítélték "a roma család elleni" támadást. Kállai Ernő ombudsman is megkongatta a vészharangot, Lévai Katalin az MSZP cigányfelelőse pedig már a társadalmi türelmetlenségre utalt. A pártok némán hallgatnak, a Jobbik szólalt meg egyedül, követelve a tettesek kézre kerítését. Az igazi kérdés azonban nem az, hogy milyen származásúak voltak az áldozatok, hanem az, hogy milyen származásúak voltak az elkövetők.

Az eset után néhány nappal szerkesztőségünkhöz olyan információk jutottak el, amely szerint az áldozat családja olyan dologba keveredett, amelybe nem kellett volna. Neve elhallgatását kérő informátorunk szerint olyan helyről loptak, amellyel megsértették egy környékbeli bűnöző csoport érdekeit. A Tatárszentgyörgytől mindössze 7 kilométerre lévő Örkény cigány maffiájától az egész környék retteg. Lehet, hogy ők állnak az állatias gyermekgyilkosság mögött?

Mai napon - nem megerősített információink szerint - a rendőrség elfogta az elkövetőt, aki szintén cigány. Ez persze a hírekből kimarad. Mohácsi és Kolompár újfent melléfogott. Ezen sem lepődünk meg.

Olvasó: Elfogták a tatárszentgyörgyi kettős gyilkosság gyanusítottját /apa és gyermeke lelövőjét, ami miatt egész magyarországot
- rasszistának kiálltották ki,
- jelentések garmadáját íratták nyugati lapokba a "náci gyarországról,
- kivonult egy magát lelkésznek nevező "politikus",-egyébéként az összes politikából pénzért élő,-akik a brutálisan megyilkolt magyar állampolgárok temetésére nem vonultak ki,
- ingyen buszokat indítottak a bazilika elől a temetésre,hogy vallási színezetet adjanak a dolognak
- és azóta is zeng a sajtó a "mocskos, náci magyarokról".
most miért van csend?!

-------------------------------------------------------------------------------------