Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. május 28., csütörtök

2.533 - Ingyenes gospel fesztivál a Westend tetõteraszon: 2009. május 30-31-én immár harmadik alkalommal ...

Von: szentkereszt@szentkereszt.hu [mailto:szentkereszt@szentkereszt.hu]
Gesendet: szerda 2009. május 27. Mai 2009 23:11
An: antal@jozsef-kutasi.de
Betreff:
Soul & Gospel Fesztivál

Ingyenes gospel fesztivál a Westend tetõteraszon

2009. május 30-31-én immár harmadik alkalommal kerül megrendezésre Budapesten, a Westend tetõkerten a több tízezer fõt megmozgató Soul & Gospel Fesztivál, amely idén is ingyenes lesz.

A rendezvényen fellép az ausztrál Planetshakers, az új-zélandi Parachute Band, a skót Superhero és a holland Joany & More Gospel. A külföldi sztárvendégek mellett ott lesznek olyan magyar gospel együttesek is, mint a Golgota Gospel Kórus, a BPA Gospel Team, Pintér Béla és a Joy Gospel Music.

A hazánkban is egyre nagyobb népszerûségnek örvendõ gospel a Westend tetõkertjében felállított színpadon sokféle stílusban, nemzetközi színvonalon szólal meg. A programban szerepel többek között fekete gospel, brit rock és kortárs keresztény könnyûzenei csapat is, tehát mindenki találhat az ízlésének megfelelõ formációt. A koncertek szombaton és vasárnap is 17 órától kezdõdnek.

Mivel az idei gyereknap éppen a május 30-31-i hétvégére esik, ezért a koncerteket megelõzõen, 15 órától gazdag gyermekprogramok is lesznek a Bóbita Együttes, a SISA Show, Pintér Béla és a Csemeték és Gryllus Vilmos közremûködésével.

A kétnapos rendezvény minden programjára a belépés díjtalan! További információk, fotók és videók a www.ezazanap.hu honlapon találhatók.

A fesztivál fellépõinek zenéjébõl hallhatnak ízelítõt a Tavirózsa Rádióban, csütörtökön (május 28.) este 8 órától. A rádiót interneten lehet hallgatni, az alábbi honlapról érhetõ el: www.tavirozsa-radio.hu

A fesztivál ideje alatt a Szent Kereszt Magazin régebbi számai féláron kaphatók.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------