Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. május 28., csütörtök

2.551 - Horváth Antal: Mi nem hirdetjük magunkat véletlenül sem, Világszövetségnek, s ezzel nem kívánom az MVSz eddigi tevékenységét kisebbíteni, s a név tartalmát sem kívánom kifogásolni!

Von: Horváth Antal

Gesendet:  csütörtök, 2009. május 28. 15:10
An: Kutasi József;
Betreff:  2.534 - Rácz Sándor, Patrubány Miklós, Hompoth Zoltán, Gyetvay György Gergely: Magyarok Szövetsége névválasztás könnyen félreérthető voltára, ....

 

Adjon az Isten!

Horváth Antal vagyok, tagja a Magyarok Szövetségének! A névváltoztatás dolgában, egyetértek a három megjelent nyilatkozatával, mert semmiféle fölhatalmazást nem kaptak arra, hogy ilyen súlyos kérdésben döntsenek. Midőn 2008-ban e nevet fölvettük, a jogfolytonosság jegyében, a jövő érdekében döntöttünk a kifogásolt név mellett. E Szövetség nem tett eddig sem, s ezután sincs tervben, hogy a magyarság ellen, érzületünk és gondolkodásunk kárára tevékenykedjünk.

A Szent Korona elv vezérel bennünket, s így, a régmúltból reánk hagyományozott SZÖVETSÉG-nek adtunk új lendületet, reményeink szerint! Bár a földkerekség akárhány szegletében létező magyar ember közénk tartozhat, amennyiben tesz is valamit magunkért, Mi nem hirdetjük magunkat véletlenül sem, Világszövetségnek, s ezzel nem kívánom az MVSz eddigi tevékenységét kisebbíteni, s a név tartalmát sem kívánom kifogásolni!

Ami a népszavazás kérdését illeti, az a véleményem, hogy fölösleges volt, s provokatív! Nem vagyok fölhatalmazva, hogy a Szövetségünk nevében nyilatkozzak, azonban mint MAGYAR ember kijelentem, hogy amint szabad utat kap a kezdeményezés, mint tettem ezt korábban is, minden lehető segítséget ami tőlem telik, megadok a siker érdekében, s szavazatommal is támogatom, hogy a kirekesztett nemzetalkotó MAGYAROK, ismét magukénak tudhassák Kárpát medencét!

Szebb jövőt minden Magyarnak!
---------------------------------------------------------------------