Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. március 13., péntek

2.000 - A Magyar Nádori Szövetség kiáltványa a Nemzethez: A Magyar Nemzet egy és oszthatatlan kell, hogy legyen!

Von: Kőműves Géza
Gesendet: péntek, 2009. március 13. 15:40
An: Kutasi József
Betreff:
Akaratunk

+++MNÁSZ logó

A Magyar Nádori Szövetség kiáltványa a Nemzethez:

A magyar nemzeti akarat érvényesítéséért, az ősi időkből sarjadó hun – magyar erkölcsünkre, hagyományainkra, tiszta észre, nemes lélekre, természetalapú őskeresztény

hitünkre épülő független, konzervatív Magyarországért, a társadalmi igazságosságért, biztonságért és  fenntartható életért!

Akaratunk:

1. A jogfolytonos magyar történelmi alkotmány, a Szentkorona-tan rehabilitálása, az elnyomásunkra nyakunkba varrt, hazaárulók ragaszkodásának fontos tárgya, a jelenlegi alkotmánynak nevezett kreatúra eltörlése és az ország kitakarítása után valódi jog-, vagyon- és létbiztonságot, nemzetbiztonságot garantáló területi népképviseleti rendszer. Kétkamarás országgyűlés: egyéni képviselőjelöltekkel a felsőházba, szakmai, társadalmi szervezetek képviselőivel az alsóházba! Régi magyar hagyományoknak (Kende és a Gyula) megfelelően kettős hatalmi rendszer: Köztársasági elnök, vagy éppen király és a másik pólus a nádor.

2. Magyar nemzeti önrendelkezés biztosítása, állampolgárság az anyaországtól elszakított összes magyarnak, majd lehetőség esetén nemzetegyesítés!

3.  .A magyar föld kincseinek,  természet adta ajándékainak, stratégiai erőforrásoknak nemzeti kézben tartása és környezetkímélő felhasználása. Az egész természeti környezet hatékony védelme, alternatív energetikai megoldások kifejlesztésének kiemelt támogatása, találmányok soron kívüli elfogadása és azonnali hasznosítása.

 Haza egyetlen röge sem eladó! Az országot kiárusító hazaárulók példás megbüntetése!

4. A Magyar Nemzet modern formában, neoliberális, globalista módszerekkel történő, 1989 óta zajló újabb megszállásáért, valamint a nemzet teljes kirablásáért, népünk nyomorba döntéséért felelősek, a kozmopolita maffia újabb hatalomátmentésén serénykedők és az összes párt szigorú felelősségre vonása, elszámoltatása, teljes körű, napjainkig ható átvilágítás. Magyar közigazgatás, magyar igazságszolgáltatás, törvény előtti egyenlőség, a magyarellenes pártok és egyesületek betiltása!

5. A közös és arányos teherviselés, a jogtalanul magas, közpénzt terhelő fizetések lefaragása, kiemelt nyugdíjak megszüntetése, az elorzott közvagyon visszavétele, az érintett cégek és magánszemélyek vagyonának zárolása, a sokszorosan visszafizetett államadósság törlesztésének megtagadása, magyar nemzeti pénzintézet!

6. A nagycsaládosokat, kisvállalkozókat támogató, szolid adórendszer bevezetése és a fenntartható életért küzdő magyar vállalkozások hivatali szervek általi szekatúrájának, fejésének,  kíméletlen felszámolása, viszont közös érdek alapján a termékminőség szigorú ellenőrzése. Az itthon megtermelhető idegen árumennyiség behozatalának szigorú korlátozása és szigorú védelem az árunak nevezett külföldi mérgező szemét ellen. Az adóhatóság és a számvevőszék elfogulatlan, elsősorban a fehérgalléros bűnözők, honi és nemzetközi maffiák leleplezésére hivatott működtetése!

7. A tudatos nemzetvesztő politikával szemben családközpontú, nemzetgyarapító társadalom- és egészségpolitika, a népességcsökkenés megállítása, teremtett világunk, életterünkként történő megőrzése!

8.A Haza megvédésére képes  Honvédség, kézifegyvereit otthon tartó, csak az alkotmánynak alárendelt Népfelkelő Nemzetőrség, melynek stabil alapját képezi a kitűnően képzett, kőkemény hazafiakból álló Kárpát- Medencei Székely- Magyar Nemzetőrség és vezetői szintű megtisztulás, a Jobbik vezetésétől történő függetlenedés  esetén a nemes szándékú, szintén tisztességes és felelősségteljes magyarokból álló Magyar Gárda is.

Idegen befolyástól mentes magyar Titkosszolgálat, az államalkotó Magyar Nemzet védelmét ellátó Rendőrség és Csendőrség. Mindezen egységek élenjáró nemzeti érzületre, magyar szellemiségre nevelése, hiszen értünk, nem ellenünk kell, hogy legyenek!

9 A Magyar Állam közrendjének és közbiztonságának védelmében a köztörvényes büntetési tételek megemelése, a visszaesőknél zéró tolerancia, vagyis kétszeres, háromszoros, stb. legyen az alaptétel. A teljességgel bizonyíthatóan előre megfontolt, aljas szándékkal elkövetett gyilkosság esetén halálos ítélet. Az etnikai alapú bűnözéssel szembeni határozott és erőteljes fellépés, új bevándorlási politika, az 1989 óta nem magyaroknak kiadott állampolgárságok, letelepülési engedélyek szigorú felülvizsgálata!

10. A nemzeti érdekű tömegtájékoztatás szabadsága, a nemzetellenes cenzúra eltörlése! A magyarellenes és társadalomellenes televízió- és rádióadók, sajtótermékek betiltása, a kereskedelmi TV-csatornák jogtalanul elengedett köztartozásainak felülvizsgálata, tartozások behajtása, a reklámtevékenység szigorú korlátozása, új médiatörvény! A frekvenciák újra elosztása.

11. Az oktatásnak, a tudománynak és a kultúrának a Magyar Nemzet szolgálatába történő állítása, minden magyarellenesség csírájában történő elfojtása, az egyetemes értékek megőrzése, a világtörténelem egyik legtöbbet szenvedett népe, a magyarok életigazságainak képviselete, a nemzet nagyjai, hősei és áldozatok emlékezetének, hagyatékának következetes védelme. Az aljas megtorlásban, kiemelt elnyomásban részesülők, valamint családtagjaik erkölcsi és anyagi kárpótlása. Az utóbbit az elkövetők, szellemi, anyagi örököseik, tulajdonképpeni jogutódjaik kötelesek megfizetni!

12. A Magyar Nemzet vágóhídját, az idegen érdekek korlátlan biztosítását jelentő EU- és a nemzetek függetlenségét megvédeni hivatott, de nemzeti függetlenségek vérbetiprására megszállására, a világ kozmopolita bűnszövetkezeteinek fegyveres érdekérvényesítésére specializálódott NATO- hoz fűződő tagságunk felfüggesztése és a szerződések felülvizsgálata.

13. A Magyar Nemzet egy és oszthatatlan kell, hogy legyen!

A Súlyos bűnöket, köztük a tudatos hazaárulást és a mostani gátlástalan nemzetvesztést leszámítva nem az számít ki honnan jött, hogy, becsapott MSZMP, MSZP, SZDSZ, FIDESZ stb. tag volt-e, hanem az számít, hogy most hol tart, hová megy és mi megszállt hazájú, elnyomott, kizsigerelt, kipusztításra ítélt magyarok valamennyien egyek vagyunk, együtt határolódunk el hazaárulóinktól és együtt szabadítjuk fel a Nemzetet.

 

Nekünk nem kell az áldemokrácia, nem kell a jelenlegi liberális álszabadság, a Nemzet elhivatott, bölcs vezetőkért, igazságért, a természettel ölelkező, reményteljes emberiségért, szerény jólétért, biztonságért kiált!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------