Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2008. december 20., szombat

1.413 - Alig százan tüntettek a hanukázás ellen - Meghagyják a Hõsök terét a zsidók

Betreff: Alig százan tüntettek a hanukázás ellen - Meghagyják a Hõsök terét a zsidók
Datum: péntek, 2008. december 19.
Von: Apu Lengyel
An: Kutasi József - Budapest, 2008. december 20.

Alig százan tüntettek a hanukázás ellen -
Meghagyják a Hõsök terét a zsidók

2008. december 18. 22:16
HunHír.Hu
http://www.hunhir.hu/index.php?pid=hirek&id=15312

70-80 ember vett részt az esti hanukaellenes tüntetésen. A szervezõ, Budaházy György és társai az ellen emelték fel szavukat, hogy zsidó szervezetek vasárnap a Hõsök terén akarták megrendezni azt a rekordkísérletet, ahol a világ legnagyobb hanuka gyertyáját akarták meggyújtani.

Eredetileg a Dohány utcai Zsinagógához tervezték a radikálisok a demonstrációt, de a rendõrség ezt nem engedélyezte, ezért az Erzsébet téren gyülekeztek. Budaházy a tüntetésen bejelentette, hogy idõközben a zsidó fiatalok a Hõsök terérõl áttették a mûjégpálya elõtti járdára a gyertyagyújtást, amit õ gyõzelemként értékelt. A demonstráció helyszínét a rendõrség kordonokkal vette körbe és mindenkit át is vizsgáltak.

hírTV

*******************************************


Ez igen:
vasárnap már vonul a Magyar Gárda zsiráfék ellen + plakát
2008-12-18. 22:31
http://kuruc.info/r/2/32289/

Az eredetileg Árpád apánk szobra elé tervezett antimagyar "Hanuka-rekordnak" ezzel alighanem meszeltek. A jogerõsen elítélt Traubi-tolvaj, Salamon Berkowitz és fajgyûlölõ kaftánosai jobban teszik, ha köztéri keresztényellenes provokáció helyett valamely, a magyar adófizetõk pénzén fenntartott zsinagógában vagy Izraelben ünnepelnek. Ahol természetesen nem állítanak karácsonyfát vagy keresztet sem a Siratófal, sem a zsidó parlament elé.
Éppen ideje volt, hogy a hazánk felvásárlásával már nyíltan büszkélkedõ népség ellen szervezetten lépjen fel a nemzeti radikális tábor.


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------