Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2008. december 29., hétfő

1.477 - Lévay Atilla: Nincs más választásunk, mint bambán végignézni teljes erkölcsi és anyagi tönkretételünket?

Von: Lévay Atilla [mailto:levaya@enternet.hu]
Gesendet: hétfő, 2008. december 29.

An: Kutasi József
Betreff:
Tisztelt Elnök úr!

 

 

Tisztelt Elnök úr!

Utalva április 27-én küldött villanylevelemre, Ön, mint jogot végzett ember szerint, nincs és nem is lesz alkotmányos módszer egy csalással, hazugsággal hatalomra került és azt több mint egy, (vagy inkább öt) éve bitorló kormány eltávolítására? Nincs más választásunk, mint bambán végignézni teljes erkölcsi és anyagi tönkretételünket?

 

Üdvözlettel.

 

Lévay Atilla

Zsámbék, 2072, Dózsa György u. 6. Tel.-23-342198

 

Magyarországnak 2006 áprilisa óta nincs törvényes kormánya!

 

Tisztelt Elnök úr!

 

Minden civilizált jogrendszerben alapelv, hogy a megtévesztéssel kötött szerződés érvénytelen, semmis!

Miután Gyurcsány Ferenc és az MSZP vezetői beismerték, hogy szándékosan félrevezették és megtévesztették a választókat a 2006. áprilisi parlamenti választások eredménye érvénytelen, semmis!

 

Az érvénytelen, semmis társadalmi szerződésre alapított hatalomgyakorlás illegitim. Ha az Országgyűlés ezt az illegitim kormányt támogatja, akkor az országgyűlés is illegitim. A Rendőrség, ha végrehajtja a jelenleg törvénytelenül hatalmat bitorló bűnbanda utasításait szintén illegitim!  Bűntársává, cinkosává silányul és megszűnik Magyarország  rendőrsége lenni.

 

A nürnbergi perek óta, nem lehet arra hivatkozni mentő körülményként hogy felsőbb parancsot hajtott egy katona, vagy egy rendőr végre, tehát nem ő felelős a tetteiért és azok esetleges következményeiért!

Egy hatalmat bitorló illegitim kormány parancsainak végrehajtását, a Rendőrség tagjainak nemcsak lehet, de kötelességük is megtagadni.

 

Magyarországnak 2006 áprilisa óta nincs törvényes kormánya! Önnek, mint jogot végzett embernek ezeket a tényeket illene tudni és figyelembe venni!                

 

Lévay Atilla

Zsámbék, 2072, Dózsa György u.6. Tel.-23-342198

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------