Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2008. december 26., péntek

1.453 - Magyarok Szövetsége: Kunszentmiklósi rendezvény, szerda, 2008. november 26.

Magyarok Szövetsége

Kunszentmiklósi rendezvény

A tegnapi napon ( szerda, 2008. november 26.) a zsúfolásig megtelt kunszentmiklósi sportcsarnokban tartotta meg első nagyobb munkaértekezletét és tájékoztatóját a 259 civil kezdeményezést egyesítő Magyarok Szövetsége /korábban BNT/.

Az ország különböző területeiről összesereglett mintegy ezer ember között az újonnan megalakult szövetség vidéki önkéntes csoportjainak vezetői, az együttműködő- és a tájékozódó szervezetek képviselői voltak jelen.

A munkaértekezlet első részében az ország súlyos állapota, valamint a lehetséges kivezető út közgazdasági-, jogi-, stratégiai lépései kerültek ismertetésre. A második részben tagozatmunka során a társult szervezetek egyeztették elképzeléseiket az MSZ programjával.

Sikerült a programok beemelésével további szervezetek támogatását megszerezni. A rendezvénytől távolmaradó szervezetek, önkormányzati vezetők, már a mai nap tucatszám jelezték együttműködési- és tárgyalási szándékukat.

Az elkövetkező időben országszerte lakossági fórumokon tájékoztatják az embereket szándékaikról és cselekvési tervükről.

A programot felvállalók nyári közös társadalmi fellépésben, kormány- és politikai elit váltásban, a felelősök számonkérésben és alkotmányos rend/történeti alkotmány/ helyreállításában egyeztek meg.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------