Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2008. december 25., csütörtök

1.437 - Kőműves Géza: Magyar Nádori Szövetség (MNÁSZ): Hogy "Orbán nem hisz a forradalomban" azon felettébb csodálkozom...

Von: Kőműves Géza [mailto:apor45@t-online.hu]
Gesendet: csütörtök, 2008. december 25. 20:41
An: Kutasi József – München
Betreff: Orbán nem hisz a forradalomban

 

 

Hogy „Orbán nem hisz a forradalomban” azon felettébb csodálkozom, hiszen az a szellemi és lelki elődeik, mai titkos cinkosaik -  zsidó – szabadkőműves siserehadak módszere és közvetve neki is ez által jutott jó szaftos szelet a hatalomból.

 

Mi viszont ezekkel a forradalmakkal  ellentétben, mely káoszt, szennyet, aljas diktatúrát, gátlástalan népnyúzást, a természet kizsigerelését, magyar viszonylatban mára már a magyarság módszeres kipusztítását, életterünk megkaparintását  is eredményezi, hiszünk a szabadságharcban, nemzeti hajszálgyökerekből táplálkozó népfelkelésben, mert nincs más kiút!

 

Persze Orbán, Kosa, Gyurcsány,  Ibolyka, stb. és bandája,  Morvai Krisztina, Vona is, de elsősorban a mögöttük mesterkedő nemzetközi és magyarországi hatalom retteg a szabadságharctól, mint ördög a tömjénfüsttől, hiszen eredmény  esetén nem lesz  csalárd választásosdival fűszerezett újbóli hatalomátmentés, nem lesz vég nélküli hitelfelvétel, vég nélküli adósságtörlesztés és a Kárpát – hazából nem lesz a betelepített „hottentották”, néhány millió maradék magyar rabszolga által megművelt zsidó paradicsom. Ekkor az előbbi rémképpel ellentétben a jóravaló, magyarérzelmű zsidónak sem kell rettegnie  a  hétköznapoktól.

 

Ez a hatalom és erőszakszervezete, magyarországi viszonylatban az 1989 – et megelőző időszakhoz képest roppant gyenge és globális szinten is esőn van a szénája, de a magyar nép bármely pillanatban lehet roppant erős.

 

 Mi a magyar Jézus, béke érdekében sokat tűrő, igazságszerető népe vagyunk és nem birkák!

 

                                                                                    Kőműves Géza: Magyar Nádori Szövetség (MNÁSZ)  

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------