Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2008. december 30., kedd

1.491 - Baranyai Zsuzsanna: A feladatot amit vállalt teljesítette, mégha úgy tűnik nem sikerült mindent véghez vinnie.

Von: Zsuzsanna Baranyai [mailto:baranyaizsuzsa@gmail.com]
Gesendet: hétf
ő, 2008. december 29. 23:13
An: József Kutasi – München 2008. december 30.
Betreff:
Árva Vince atya temetése


Baranyai Zsuzsanna: Vince atya mosolyog rajtunk milyen hűhó van a teste körül de a lényeg nem ott keresendő.

A Pálosok tudása már bennünk él. Vince atya volt az utolsó élő magyar lelkű pálos. December 12.-én elbúcsúztak tőlünk a pálosok és velük ment Ő is.( 12:12 Pilisszántó) Ezért nem " nevelt" pálost maga mellett.

A feladatot amit vállalt teljesítette, mégha úgy tűnik nem sikerült mindent véghez vinnie.

Nem az számít, mit tesznek a testtel hanem az, ami itt maradt belőle közöttünk. Hiába dúlták fel és égették porig a pálos templomokat, a tudást a helyek hordozták amit elrejtettek és csak az arra beavatott tudta megnyitni újra. Jézus és Kuthumi 2008-ban  többször elmondta a jelenlévőknek az erő aktiválásokkor. ( augusztus 8.-án és szeptember 27.-én) Pálosok vagytok.  Sokunk lényének egy megnyilvánulása hordozza a pálosi minőséget, ahogy hordozzák a királyi minőséget is az arra érdemesek. A pálos kódok aktiválódtak és a feladatát felismerő megismeri annak üzenetét.

Vince atya mosolyog rajtunk milyen hűhó van a teste körül és a lényeg nem ott keresendő. Már nem fognak a régi minták melyek jelentőséget tulajdonítottak az efféle szimbólumoknak,( a temetés helye) már csak az embereknek fontos akik bele mélyedtek múltunk kutatásába, megismerésébe. Tudd, hogy honnan jöttél, de élj a jelenbe!

Nem lehet kétszer ugyan abba a folyóba lépni. Ugye érted? A régmúlt szokásai magasabb szintre emelkedtek, csak az ember képes alacsony szinten tartani, ha nem ismeri fel a változást. A tudást a tapasztalatainkból merítjük légyen az másik életből származó. Ezt nem veheti el senki az ember fiától. És az új világba nem vihető más csakis a bennünk rejlő kincs.

A búcsúzás, már 12.-én megtörtént, tudatosan vagy tudat alatt.

Áldás rajta.
Zsuzsa

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------